Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Velem egy idős, összejöjjek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem egy idős, összejöjjek vele vele?

Figyelt kérdés

2 napja szakítottam a barátommal,elég durva volt.nagyon csúnya dolgokat mondott nekem,és én megkidobtam.most van egy srác,aki velem egy idős,de azért tetszik,csak én egy kcsit idősebb pasit szeretnék.persze még nem most mert még kcsit szarul vagyok,de szeretnék vele összejönni egyszer.nagyon aranyos és kedves srác,csak tényleg egy baj van:fiatal hozzám!én eddig csak idősebb pasikkal voltam!mit csináljak?tudom h nem tartana sokáig,és megbántani sem akarom,és tudom h ennek mi lenn a vége vagyis inkább sejtem!szval mit kéne tennem??

15/L

2009. júl. 10. 21:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Igazából nincs veszteni valód én úgyérzem! Csak ezt tudasd a sráccal is. Szóval inkább szövődjön egy baráti kapcsolat pici lörtölgetésse, és igy valamennyire megízleled hogy mien lenne ha összejönnétek.. eleinte nekem is idősebb pasijaim voltak.. mert tényleg az volt bennem hogy tapasztaltabb és akkor minden jobb.. most viszont egy velem egyidő sráccal vagyok együtt lassan 3éve. Nem a kor számít hanem hogy mennyire vagytok egy hullámhosszon és hogy mennyire értitek meg egymást! nem lényeg a kor higgy nekem:)
2009. júl. 10. 21:50
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha Te magad nem tudod eldönteni mit csinálj, akkor idegenektől hogyan várhatod el, hogy döntsenek helyetted. Ugysem ennek alapján fogsz dönteni.
2009. júl. 10. 21:57
 13/14 anonim ***** válasza:
40%

most lepontozhatsz h osztom az észt stb de ha érett lennél akkor nem idegenektől kérdeznéd hanem eldöntenéd magadban h szereted-e a fiut eltudod vele képzelni h járjatok és nem csak 2 napig hanem akár tovább is.. vagy megkérdeznéd a bnőidet. bocsika:) azt csak te tudhatod h szereted-e.. amugy meg ha halálosan belezugsz egy 14 éves srácba akkor nemjársz vele azért mert fiatalabb nálad? hülyeség sztem

15/L

2009. júl. 10. 23:07
 14/14 anonim ***** válasza:
a kérdésre válaszolva:D -- akkor talizz vele ha szereted. és ha nemtart sokáig akkor minek mész bele?! namind1
2009. júl. 10. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!