Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöjjek vele? Félek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöjjek vele? Félek, hogy ő csak találkozni akar velem aztán ha nem tetszek neki akkor dob.

Figyelt kérdés

Egyszer feltettem már ezt a kérdést és senki nem válaszolt rá =/

Van egy fiú akit pár hete ismerek myviprandiról,tudom,hogy nem neten kell ismerkedni de nekem tetszik,és én is neki az állítása szerint de amióta ismerjük egymást mindig összeveszünk valamin és ezt ma meg is mondtam neki,hogy ez igy nem jó =/ Blablabla.Aztán mondta,hogy jöjjünk össze mert ős szeret és akkor lehet nem lenne ez,meg ha jobban elnézőbbek lennénk egymással.. Csak az a baj,hogy kicsit messze lakunk egymástól:S Meg,hogy ő 17 éves én meg csak 15 és hát ugye egy 17éves fiúnak teljesen mások az elvárásai mint egy 15 éves lánynak.. A legnagyobb baj meg az,hogy az első barátomat is neten ismertem meg..aztán mikor taliztunk rá egynapra megváltozott mert a volt csajával összefutott az meg mondta neki,hogy újra járni akar vele,mondta,nem akar dobni mert szeret meg nem akarja magát se átverni stb. De pár nap múlva mikor 1hónapja voltunk együtt mégis dobott(elég bunkó módon) És ettől félek,hogy megint ez lesz.. Amikor meséltem ennek a srácnak,hogy mi volt..mondta,hogy ő sajnál és nem akar velem ilyet tenni.. Hát én nem tudom:S

2010. okt. 2. 21:27
 1/2 anonim ***** válasza:
előbb találkozz vele,és utána jöjjetek össze ha úgy gondoljátok:)
2010. okt. 2. 21:29
 2/2 anonim ***** válasza:
"Félek, hogy ő csak találkozni akar velem aztán ha nem tetszek neki akkor dob." Ha nem találkozol vele akkor ezt nem fogod megtudni. Ha meg dob akkor letojod és kész. :)
2010. okt. 2. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!