Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok linkelnétek olyan pasikról képeket akik nektek bejönnek?
#46: Na végre valaki, aki megvédi Freddyt...:P
Bieberhez hasonlítani azért őt is durva, még a fiatalos hajviselet sem elég érv közel sem.
Arc, test tökéletes.:)
Teljesen más kategória mint az a kis szutyok, nem is tudom, hogy nincs valakinek ennyi szeme, h merészeli egy lapon említeni őket.
#47: Luke Pasqualino, a Skins-ben játszotta Freddy-t. Nagyon helyes volt, ott szúrtam ki, ráadásul a színészi játéka is kifogástalan. Tehetséges a srác nagyon, és már ő sem tini, 23 éves.
Amúgy a szerencsétlennek meg üzenem hogy túl vagyok a 2. x-en, szóval gondolja mielőtt esetleg tinilánykának titulál.:D
Én meg a 3. x-hez közeledek, de el tudnám "viselni" a fiút. :D
49. Itt nem erről van szó. Te szóltad le elsőnek azokat, akik neked nem tetszenek.
Persze, szíved joga. Én már 37-ben leírtam, hogy látom ezt!
de azért kíváncsi lennék a 2. válaszolóra hogy neki mik azok a belső értékek amik fontosabbak a külsőnél
mondjuk hogy elhiszem, de azért a férfi a testétől férfi, legalább is nem szeretünk bele az azonos nemű barátainkba csak mert humorosak meg kedvesek :D nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!