Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok linkelnétek olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok linkelnétek olyan pasikról képeket akik nektek bejönnek?

Figyelt kérdés
Meg mondhattok pár tulajdonságot is még.

2012. júl. 7. 17:53
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:

# 37

De én nem ezen veszekszem, hanem azon, hogy megpróbálja a vékonyabb, nagyobb hajú pasikat férfiatlannak meg bieberesnek beállítani, és leszólja őket, mert primitív. Tipikusan az olyanok szokták leszólni ezeket, akik szerint a férfiasság a hatalmas izmokban rejlik, meg a kopaszra nyírt fejben.

Elég durva Adrien Brodyt, meg Ian Somerhaldert bieberhez hasonlítani. De a többit is. Még csak hasonlót sem linkelt senki.

Irigy, vagy eltájolt szerencsétlenek szokása ez.

2012. júl. 7. 18:53
 42/60 anonim ***** válasza:
2012. júl. 7. 18:53
 43/60 anonim ***** válasza:

41 Igazat adok neked, maximálisan. A férfit nem az jelenti, hogy nagydarab kétajtós szekrény, csupa izom, meg kopasz fej (a teste meg mint egy majomé).

Illetve még ha egyeseknek (szerintem egyre kevesebb nőnek) ez is jelenti, abból nem következik, hogy a másfajta ne lenne, ne lehetne vonzó férfi!

2012. júl. 7. 18:56
 44/60 anonim ***** válasza:
Én nem is mondtam. Csak válaszoltam a kérdésre, linkeltem több pasit is (típus és korosztály terén többfélét is, nekem több típus is bejön), erre jött ez a ... és beszólta a tipikus károgást, amit szokás ilyenkor, és arra válaszoltam.:)
2012. júl. 7. 18:58
 45/60 anonim ***** válasza:

na de könyörgöm drága egyetlen igazságosztóm ez mi?

[link]

te linkelted,és amikor még szivem csücske biebernek ilyen haja volt dettó ugyanez...de igen tényleg én vagyok a szerencsétlen,de van egy sejtésem hogy ezt betudhatjuk a korkülönbségnek...

ja és tényleg irigy vagyok meg nem tudom mi minden:)

2012. júl. 7. 18:59
 46/60 anonim ***** válasza:
Heej nem szidni Colint :P Freddy csávó meg ááááááá *-* :DDDDDDD
2012. júl. 7. 19:00
 47/60 anonim ***** válasza:
45: Ez ki a képen? Nekem nagyon tetszik! Komoly. Pedig nem tizenéves kis csitri vagyok. ;D
2012. júl. 7. 19:03
 48/60 anonim ***** válasza:
45: Ez tetszik, Bieber meg nem. Ebben mi az érthetetlen? Mondom, hogy én látom a különbséget, csak neked egyformák.
2012. júl. 7. 19:04
 49/60 anonim ***** válasza:
én nem tudom ki ez a képen,irigy,eltájolt szerencsétlen vagyok hozzájuk,kérdezd igazságosztót úgyis egyet fogtok érteni:)
2012. júl. 7. 19:05
 50/60 anonim ***** válasza:
oké,lásd a különbséget:D
2012. júl. 7. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!