Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt a barátommal?
Figyelt kérdés
Régen mindig oda volt és most már megsem kérdi,hogy szeretem.Vagy nem puszil meg olyan sokszor.Nem ölel át,nem foglalkozik velem.Rákérdeztem és azt mondja,hogy szeret.De én szerintem megváltozott:((Segítsetek2012. júl. 7. 06:31
1/4 anonim válasza:
Figyelj.. Szerintem vagy kiszeretett belőled vagy van egy másik csaj a képben : / Mindenképpen kérdezz rá vagy mond el neki ,hogy te már nem érzed azt amit régen kaptál tőle... Nézd meg a facebook adatlapját vagy nemtudom.. Szerintem egy hülye r*banc van a képben. Aztán majd írj ,hogy mitörtént ; )
2/4 anonim válasza:
Nem hinném, hogy van valakije...szerintem csak kialudt a tűz, ami a kapcsolatotok elején volt. Volt egy 5 éves párkapcsolatom és nálunk is ez volt. Nagy szívfájdalmam volt, amikor ezt én is felfedeztem, hogy nem mondta már olyan gyakran hogy szeret, nem ölelgetett, csókolgatott egyfolytában...csak én/mi ott csesztük el, hogy hagytuk teljesen kialudni azt a tűzet. Próbáld valahogy feldobni a kapcsolatotokat, ne hohy ti is úgy járjatok mint mi...
4/4 anonim válasza:
és hogy lehetne megoldani, hogy ne aludjon ki a tűz? mit kéne csinálni? nekem is ilyesmi a problémám:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!