Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi történt és miért csinálta?
bocs de ahogy elolvastam amit írtál legelőször az jutott eszembe, hogy egy velem egykorú lány, miért úgy írja, hogy d*gtunk..:D ez olyan fiúsan hangzik nekem de biztos én vagyok a hülye hogy nekem ez tűnt fel a leghamarabb :D
"Azóta hiába hív nem vegszem fel? Mit csináljak?" esetleg vedd fel a telefont o.O
15/L
2012. júl. 7. 09:14
ja azt lehagytam h "Mi történt?"-szexeltetek
"miért csinálta?"- mert kanos volt meg gondolom tetszel neki
21. voltam
2012. júl. 7. 09:15
biztos azért mert a háta közepére nem kíván.
egyébként, ahelyett, hogy itt teszel fel olyan kérdést, amiért a többség mocskolódik (nem mondom, hogy nem jogosan) simán fel is vehetnéd azt a rohadt telefont, és megkérdezhetnéd tőle. nem nehéz ám, felveszed, beleszólsz, hogy háló, aztán ha nem mond semmit, megkéded: mi volt ez a múltkori? ennyi.
2012. júl. 7. 09:36
El tudnad kepzelni, hogy ola pasid legyen? Szerintem adj neki egy eselyt lehet, hogy tok nagy szerelem lesz belole! Valoszinuleg nem csak kihasznalni akart, ha utana felhiv meg minden! Szerintem ne szegyeld magad, jo kicsit durva a sztori, de neha megesik! Jarj vele, most mit veszithetsz? Szerintem mar semmit!:P de en nem itellek el! Adj neki eselyt gyerunk!! 24/L
2012. júl. 7. 10:21
Kedves kislány! Nem normális dolog a te korodban ilyesmit csinálni. A fiúcska akarta, te pedig simán belementél, én nem lennék büszke magamra. Ha gumi nélkül csináltátok, szólj édesanyádnak, mert jön majd az apraja és 16 évesen anyuka lezsel, gondolom nem akarod. Miért csinálta? Ne tőlünk kérdezd, hanem tőle, úgy, hogy felveszed a telefont. Mivel lefeküdtél vele, neked sem közömbös, akár vele is lehetsz, de kicsit korán kezdted!
2012. júl. 7. 10:44
Jól megkívánt annyi biztos. Az a természetes ha most túl olcsónak tartod magad és azt kell mutatod felé, hogy neked ennyi kevés és hosszú ideig nem adsz rá alkalmat, hogy még egyszer megtegye. Ne nagyon hagyd, hogy túl közel kerüljön és ne is szemezzetek.
2012. júl. 8. 23:04
örülj...biztos ő az a nagy Ő-d :)
szeret téged, és te is őt..szóval ennyi..ne kérdezz :)
2012. júl. 9. 20:20
2012. aug. 21. 01:10
29/33 A kérdező kommentje:
30/33 anonim válasza:
2012. aug. 21. 04:13
Kapcsolódó kérdések: