Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi történt és miért csinálta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történt és miért csinálta?

Figyelt kérdés
Múltkor átmentem az egyik legjobb barátomhoz xboxozni. Egyedül voltunk. Egyszer csak rámnézett és azt mondta hogy szeret. Aztán megcsókolt ledöntött az ágyra és a következő percben már dugtunk. Nem tudom miért mentem bele. Nagyon jól néz ki, de nem értem miért csinálta... Azóta hiába hív nem vegszem fel? Mit csináljak? 15/L

2012. júl. 7. 03:58
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
készülj kislány, jön a sarazás :DD
2012. júl. 7. 04:00
 2/33 anonim ***** válasza:

szeret téged valszeg.

mivel lefeküdtél vele,ő sem közömbös neked.

miért ne jönnél össze vele,ha bejön neked?

2012. júl. 7. 04:07
 3/33 anonim ***** válasza:
89%
lol 15 éves már retek sz*r ribanc vagy ku*va büszke lehet rád az a majom anyád, eleve mi a f*sz, észre se vetted és már dugtatok, az milyen varázslat? gondolom gumi nélkül ahogy kell hülyegyerek... hozzám nem jássz át albumot nézegetni? milyen érzés hogy téged 15 perc alatt f*szra lehet huzni? le kéne löni az ilyeneket b*zdmeg
2012. júl. 7. 04:11
 4/33 anonim ***** válasza:
:DDDDDDDD én megmondtam xDD
2012. júl. 7. 04:13
 5/33 A kérdező kommentje:
:DDDD
2012. júl. 7. 04:16
 6/33 A kérdező kommentje:
Nem arra vagyok kivancsi h k*rva vagyok e hanem arra hogy ezt miért csinálta és hogy hogyan legyen tovább vagy,hogy mit mondjak neki. Amúgy meg 13 éve ismerem...
2012. júl. 7. 04:24
 7/33 anonim ***** válasza:
ribi vagy
2012. júl. 7. 04:26
 8/33 A kérdező kommentje:
Miért is?
2012. júl. 7. 04:31
 9/33 anonim ***** válasza:
hülye lotyo vagy
2012. júl. 7. 04:45
 10/33 anonim ***** válasza:

13 éve ismered 15 évesen?

Lol, magyarul 2 évesen "ismerted meg". Kisszívem, ha 10 évesen ismersz meg valakit, még az se számít normálisnak, mert GYEREK. 2 évesen meg pláne.

2012. júl. 7. 04:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!