Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hát itt Zalában kevés CODos van, de emlékszem az unokabátyámékhoz szoktam menni, ők nagy CODosok voltak, kipróbáltam miaz, megtetszett, mondtam nekik, milenne ha tolnánk együttaztmondta ok. Aztán mindig TSre felmentünk és szidtuk egymást anyuciját, emg sok szépet mondtunk egymásra. :) 19/L . ( ez 16-17éves koromban volt.)
Ja, és egyáltalán nem volt ciki, sőt tetszett nekik hogy egy lány is van velük.:D Igaz a u.bátyám 2 barátja is szerelmes volt belém, de az már más történet.:DD
Nem csak xbox/ps játék amúgy :D
Figyi énis nagy gamer vagyok, és informatikai suliba jöttem, igaz sok a fiú kevés a lány, de több közös témám van velük..És nem ilyesmik hogy smink meg stb :D Előző sulimban azt se tudták mi az a wow (amit mellesleg utálok) :/
Amúgy én is MW2-zök, de már kevesebbet, most egy Bulletstorm nevű játékra vagyok rákattanva :D
na puszi pacsi :d 16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!