Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen egy lánynak lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy lánynak lánnyal csókolózni?

Figyelt kérdés

Már fiúval csókolóztam, de nem tudom, a lányt is szívesen kipróbálnám.

Arra gondolok hogy a lányokkal szenvedélyesebb e...

vagy nem...

Köszi!

Rékus

2009. júl. 10. 17:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

én is csókolóztam lánnyal, szerintem köröbeül ugyanolyan volt mint fiúval csókolózni. Szép élmény volt, egyszerre volt szenvedélyes és gyengéd, de más fiúk is csókoltak igy, szóval a csók milyenségén nem változtatott.

Ettől függetlenül azt mondom ki kell próbálni

2009. júl. 13. 13:16
 22/28 anonim ***** válasza:
Én is smároltam már lánnyal, de fiúval sokkal de sokkal jobb! Lehet azért mert mi csak viccből csináltuk és 2 bnőmmel volt és az egyiket el is nevettem... :D
2009. júl. 13. 14:45
 23/28 anonim ***** válasza:
azt kihagytam h az ilyen videókon nem minden ugy van mint a valóságban...
2009. júl. 13. 14:46
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

Nem csókolóztam még lánnyal de nem is akarok,

Egyébként szerintem undorító

2009. júl. 13. 14:54
 25/28 anonim válasza:

Szerintem,ha érdekel,akkor próbáld ki..

Én is 2barátnőmmel smároltam már..de semmi extra nincs benne..ugyanaz,mint egy pasival.Mondjuk volt bennem egy kis alkohol,anélkül azt hiszem kicsit gátlásosabb lettem volna.

De mindenesetre,ha érdekel és akad egy másik lány,aki szintén kipróbálná,akkor hajrá:)

2009. júl. 13. 17:11
 26/28 anonim válasza:
ezt én is szívesen kipróbálnám. :P
2009. aug. 6. 20:01
 27/28 anonim válasza:
uccsó válaszadóhoz csatlakozva én is:)
2009. nov. 24. 17:50
 28/28 anonim válasza:
Nagyon jóóóóóóó
2017. aug. 24. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!