Rossz úgy csókolózni, ha büdös annak a fiúnak vagy lánynak a szája akivel smárolunk?
Figyelt kérdés
Csak fogmosás után lehet csókolózni, vagy rágóval a szájban? Mi van ha ettünk??? ...2008. dec. 25. 14:39
1/11 anonim válasza:
Csókolózás előtt egyél 1 tic tacot .
2/11 anonim válasza:
ez attól függ, mennyire vagytok összeszokva. több hónapos kapcs.nál tökre mindegy, mostál e fogat csók előtt vagy vettél e be tictac-ot, hidd el. persze az alapvető szájhigiénét be kell tartani (napi 2 fogmosás)
mi az ex-barátomal kajálás közben is váltottunk csókokat.
3/11 anonim válasza:
sztem ha naponta 2-3 szor mos valaki fogat,nem büdös a szája.Oké,hagymát nem ajánlatos randi előtt fogyasztani:-)
4/11 anonim válasza:
A hagyma tényleg kicsit meredek lenne randi előtt, de pár cikk fokhagyma az csodákra képes. Csodálkozni is fogsz miért nem volt smároláááááás. :D
5/11 Szandykah válasza:
Rágóval is lehet csókolózni. Esetleg kiveszitek egymás szájából. De ha már több hónapról van szó akkor már teljesen mindegy.
6/11 A kérdező kommentje:
Bocs Szasza de a válaszod kicsit gusztustalan... =)
2008. dec. 27. 10:50
7/11 anonim válasza:
szerintem kiábrándító úgy csókolózni! én mindig beveszek 1 rágót előtte (lehetőleg úgy, hogy ne lássa a fiú) és elvárom, hogy ő is bevegyen tic-tacot vagy rágót :)
8/11 anonim válasza:
Szerintem a szájszagnál csak egy rosszabb van, a mentollal kevert szájszag!
Nem tudom, rossz-e úgy csókolózni, mert el sem tudnék jutni odáig! Az a minimum, hogy szájhigiéniája is rendben legyen az embernek!
És itt most nem a hagymaszagra gondolok, mert az kellemetlennek ugyan kellemetlen, de tudod, mi az oka és elmúlik.
De ha valakinek konkréten büdös a szája, az komoly fogászati vagy belgyógyászati problémára utal. Kivizsgálni, helyrehozni. Utána csókolózni.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! =)
2008. dec. 29. 16:21
10/11 anonim válasza:
Hát szerintem rossz igen, de van olyan akinek nem baj, sőt olyan is van egészen biztosan akinek bejön :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!