Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen egy lánynak lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy lánynak lánnyal csókolózni?

Figyelt kérdés

Már fiúval csókolóztam, de nem tudom, a lányt is szívesen kipróbálnám.

Arra gondolok hogy a lányokkal szenvedélyesebb e...

vagy nem...

Köszi!

Rékus

2009. júl. 10. 17:29
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! (LL)
2009. júl. 10. 18:37
 12/28 anonim ***** válasza:
Próbáld ki. Mert le tudnád írni, hogy milyen egy fiúval? Jó. Nos egy lánnyal is. De sok minden jó dolog van. Amíg nem próbálod ki, úgyse fogod tudni.
2009. júl. 10. 18:49
 13/28 anonim ***** válasza:
0%
lesbian spotted!! 8|
2009. júl. 10. 18:57
 14/28 A kérdező kommentje:

Fiúval olyan kemény, vágyakozó, szerelmes...

de lánnyal nem tudom milyen! tapasztalatokat szeretnék

mi az hogy sputted vagy mi?

2009. júl. 10. 19:01
 15/28 anonim ***** válasza:

én smároltam 2 csajjal is.a pasim,és az ő pasijaik előtt.

nem volt semmi extra,olyan volt mintha pasival smárolnék,bár kicsit azért olyan "izgi" volt,mert tudtam h mégis csak csaj.de nem bántam meg.

próbáld ki nyugodtan,nincs benne semmi rossz dolog.

és nem lettem leszbi.

16L

2009. júl. 10. 19:31
 16/28 anonim ***** válasza:
Én kamaszkoromban smároltam poénból több barátnőmmel is, de nem ugyanaz, mint egy pasival. (persze ha a fiúkhoz vonzódik valaki lányként..) fizikailag ugyanaz a séma mintha fiúval smárolnál, de semmi érzelem nem volt benne, inkább egy jó móka volt. hjajj régi szép idők:)
2009. júl. 10. 22:17
 17/28 anonim ***** válasza:
Semmi különleges nincsen benne.. Szerintem fiúval sokkal de sokkalta jobb (:
2009. júl. 10. 23:53
 18/28 anonim válasza:
0%
undorító sztem lány lánnyal...
2009. júl. 11. 23:47
 19/28 anonim ***** válasza:

szerintem jo :) vagyis engem eloszor az lepett meg h a baratnomnek milyen pici nyelve van :p (mondjuk az egesz csak nagyon picike, szoval magahoz kepest nem kicsi csak na...ugy hirtelen meglepett) az h jobb-e vagy szenvedelyesebb-e szerintem csak toletek fugg mivel mindenki maskepp csokol.

a fiu-fiu mar masabb mivel ha erzik egymas szakallat/borostajat az nagyon undorito tud lenni a nem ilyen hajlamokkal rendelkezo fiuk szamara (marmint akik csak poenbol, fogadasbol, kivancsisagbol, stb csokoloznak) ennyi lenne a tapasztalatom.

2009. júl. 13. 12:12
 20/28 anonim ***** válasza:

Én is csókolóztam már nem egyszer lánnyal,és nem volt roszz!!!És szerintem nem olyan mintha fiúval csókolóznál!!Számomra mind a 2 más volt!!!

20/L

2009. júl. 13. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!