Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy lánynak lánnyal csókolózni?
Már fiúval csókolóztam, de nem tudom, a lányt is szívesen kipróbálnám.
Arra gondolok hogy a lányokkal szenvedélyesebb e...
vagy nem...
Köszi!
Rékus
Fiúval olyan kemény, vágyakozó, szerelmes...
de lánnyal nem tudom milyen! tapasztalatokat szeretnék
mi az hogy sputted vagy mi?
én smároltam 2 csajjal is.a pasim,és az ő pasijaik előtt.
nem volt semmi extra,olyan volt mintha pasival smárolnék,bár kicsit azért olyan "izgi" volt,mert tudtam h mégis csak csaj.de nem bántam meg.
próbáld ki nyugodtan,nincs benne semmi rossz dolog.
és nem lettem leszbi.
16L
szerintem jo :) vagyis engem eloszor az lepett meg h a baratnomnek milyen pici nyelve van :p (mondjuk az egesz csak nagyon picike, szoval magahoz kepest nem kicsi csak na...ugy hirtelen meglepett) az h jobb-e vagy szenvedelyesebb-e szerintem csak toletek fugg mivel mindenki maskepp csokol.
a fiu-fiu mar masabb mivel ha erzik egymas szakallat/borostajat az nagyon undorito tud lenni a nem ilyen hajlamokkal rendelkezo fiuk szamara (marmint akik csak poenbol, fogadasbol, kivancsisagbol, stb csokoloznak) ennyi lenne a tapasztalatom.
Én is csókolóztam már nem egyszer lánnyal,és nem volt roszz!!!És szerintem nem olyan mintha fiúval csókolóznál!!Számomra mind a 2 más volt!!!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!