Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élettárs. Ti mit gondoltok rola hogy ha valakinek igy mutatnak be? Nem tudom nekem olyan szánalmasnak tünik ez a szó? Ti mit gondoltok?
:DDD Isten mencs! :D
Nekem ez olyan "MÓNIKÁS". Egyszer valaki igy nevezett minket a barátommal, mert ugye együtt élünk... ő nem kapott szikrát olyan pipa lett én meg majd' belefulladtam a kávémba a röhögéstől. :)
"Bélu az élettársam rendes ember, csak néha italozik..!"
Istenem, dehogy!!
"Életszakaszpartner" az jobb lenne? :)
mi a gond az "élettárssal"? Mondjuk a "párom" nekem is jobban bejön :)
engem inkább az zavar, amikor 20 éves lányok a barátjukról úgy beszélnek, mint a férjükröl, mert már 6 hónapja együtt vannak .
"K.B 23 éves segédmunkás, egy reszelővel leszúrta H. A. 18 éves élettárást aki pultos volt egy kocsmában."
Köszi, nem akarok élettársat. :)) Ez nem azt jelenti, hogy megveszekedett elvakult feleség, és házasságpárti vagyok, de ez a szó tényleg vérciki....Pl egy 35 éves kétgyerekes anyukát úgy mutat be a párja, hogy ő az élettársa??? barátnőm??? vagy mim???
szerinted hogy kellene nevezni, ha nincsenek összeházasodva, de összetartoznak?
a "házasság", "férj", "feleség" jogi fogalmak.
"Bélu a férjem rendes ember, csak néha italozik..!"
"K.B 23 éves segédmunkás, egy reszelővel leszúrta H. A. 18 éves feleségét, aki pultos volt egy kocsmában."
így jobb? :o
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!