Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én érzem szánalmasnak ezt a viselkedést?
Egyik haveromról(20) tudom hogy folyamatosan megcsalja a barátnőjét(16).Közel 2éve vannak együtt,másfél éve van egy szeretője(19),akivel összejárnak..A szeretőjéről tudni kell hogy a srác hugának a barátnője,és néha ürüggyel átmegy a csajhoz hogy az öccse megdugja.. és a barátnőjét olyan szinten megalázzák,volt hogy találkozgattak és a pasi a szeretőjével smsezett,hogy mit fognak este csinálni, miközben fogta a barátnője kezét,és mindketten mosolyogtak közben a barátnőjére,és beszélgettek tovább..
A legutóbbi eset amit mesélt az tényleg megdöbbentett..
A srácnál ott aludt a barátnője,és a szeretője is átment hozzájuk(elvileg a nővéréhez..)és a sráccal megbeszélték hogy amint mindenki elaludt,hajnalban sexelnek.A srác elaltatta a barátnőjét,és amikor tiszta volt a terep,a szomszédos szobában találkoztak és ott dugtak órákon át..majd visszafeküdt a srác a barátnője mellé aludni fintorogva.
Nekem a haverom így nincs beleszólásom a kapcsolatukba,de ha én megjegyzést teszek rögtön megsértődik hogy azt hitte a haverja vagyok és stb hogy ilyeneket elmondhat..
Megnyugtatlak, nem csak te vagy így ezzel.
18 évesen elszédíteni, egy kis 14 éves csitri fejét... ez már alapból sokkoló, legalábbis engem valahogy kiüt az ilyesmi. De utána még ilyet művelni a háta mögött.
Van bőr a képén a srácnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!