Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez milyen dolog?

Figyelt kérdés

A párommal élek együtt, nekem még nincs munkám,mert tanulom a nyelvet.

itthon vagyok mindennap, mosok,főzök, takarítok,bevásárolok.

Mindent megcsinálok. de nem takaríthatok mindennap.

A párom meg úgy érzem sokszor csicskáztat.Hozd ide ezt,hozd ide azt. Melegítsek neki ezt vagy azt,mintha nem lenne mikrónk.Neki is ugyanannyi mint nekem, ha meg nem akarok valamit megcsinálni, akkor meg rámszól,hogy a sok pihenésbe már az a pihenés,hogyha felállok.

Attól mert ő" tart el "az nem jogosítja fel arra,hogy mindig csicskáztasson minden kis pitiáner sza*ért.Amúgy meg nekem is van pénzem, én is veszek dolgokat a saját pénzemből.

de mindig úgy érzem,hogy egy kicsit ő kihasználja a helyzetet.Még a kajáját is mindig berakom a táskába,összekészítem a cuccát,neki már csak fel kell öltözni és munkába menni....ennyi dolga van.Egyszer is jött neki egy levél,már rég lejárt a hat.idő a visszaküldéssel,erre én fordítottam le neki, ami nem lett volna nagy baj, csak ő meg le se szarta, én kínlódtam vele , ő meg lógott a fb-n.

Vélemény?

2012. júl. 6. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:
Egy kicsit segíthetne többet..
2012. júl. 6. 12:41
 2/9 anonim ***** válasza:

a kajáját is mindig berakom a táskába,összekészítem a cuccát

Na, ezt nem kellene, nem az anyja vagy, aki még a kakaót is az ágyba viszi. Mondd neki, hogy felnőtt ember vagy, meg tudod csinálni. Ha mindketten esztek, akkor ok, rakd elé az ételt, de külön ne cseszegessen, mert így marad, és utána majd 8 óra munka után is szolgálhatod ki, mert megszokta!! És majd közli, hogy eddig is így volt, nem?

2012. júl. 6. 12:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele normálisan (fontos, hogy ne támadd). Nem szabad hagynod, hogy elkényelmesedjen. Meg kell találnotok az egyensúlyt, igazságosan kell elosztani mindent, ezt csak így lehet. Meg úgy, hogy értékelnie kell, hogy otthon megcsinálsz rengeteg dolgot, és neked is értékelned kell, hogy ő dolgozik. Tapasztalatból mondom..
2012. júl. 6. 12:45
 4/9 anonim válasza:
szerintem hhhááááááááát miért nem beszélsz vele erről??? h ne csicskáztasson hogy te csinálod meg a házi dolgokat hogy kicsit lehetne normálisabb veled vagy valami szerintem ezt megkéne hogy beszéljétek és úúúgy már jobb lenne egy kicsivel vagy sokal nem tudom
2012. júl. 6. 12:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez sokszor nálunk is előfordul én szakmát csinálom a suliban közben nyelvizsgára készülök és nyári gyakorlatot kell csinálnom de eközben fözök mosok takaritok este meg már hulla fáradt vagyok örülök hogy végre ülök pár percet vagy éppen olvasok tanulok de ő éhes csináljak neki kaját mert ő nem akar magának csinálni nekem kell csinálni minden reggel nekem kell felkelni kávét fözni hogy mire ő felkel addigra legyen kávé ezeket az ember vagy szivesen teszi meg vagy nem. Amikor besokkalok meg mondom neki hogy bocsi de ez és ez van vagy megmelegited a kaját magadnak vagy nem eszel de én most nem érek rá és fáradt vagyok. Kicsit puffog de aztán neki áll meglegiteni a mikroban.. Erre mindig annyit mond de ez nem olyan mintha te csináltad volna .. egyszer egyszer ki birja ha nem te csinálod meg helyette. Engem is egyenlőre ő tart el de mindig sajátpénzből vásárlok be és néha azért befizetek egy egy csekket amire futja a pénzemből. Szerintem hagyd egyszer kétszer kényszerüljön rá ő hogy megcsinálja ha elkezd veled veszekedni miatta akkor mond el neki mi is a helyzet
2012. júl. 6. 12:50
 6/9 A kérdező kommentje:

Az a baj,hogy én ezt már mondtam neki,de ő mit mondott?

semmit, kiröhögött!

Pitiáner,alapvető dolgokért megszólít,aztán amikor visszaszólok neki,hogy ne nézzen már hülyének,akkor meg rámüvölt,szószerint.Utána,meg mintha misem történt volna, így szeretlek ,úgy szeretlek,megy minden tovább nála.

Még egyszer a szomszéd is mondta,hogy reméli nem hagyom,hogy ilyen csúnyán beszéljen velem.

Ezek a csúnyán beszélések ritkán fordulnak elő,de ő mindig egyből ordít.Én is megvédem azért magamat az biztos.

2012. júl. 6. 12:52
 7/9 anonim válasza:
hááát ha ilyen akkor nem éri meg vele lenni..
2012. júl. 6. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
rád üvölt??? Könyörgöm, menekülj. Kinevet, semmibe vesz, üvölt?? Mikor fog lekeverni egyet?
2012. júl. 6. 12:59
 9/9 anonim ***** válasza:
mi nem lakunk együtt de mindennap együtt alszunk és ha megy dolgozni akkor felkel és felöltözik ő dönti el h mit vesz fel nem én készítem ki... én annyit szoktam h pl megvasalom neki indulás előtt vagy csinálok kaját megágyazok ennyi kb meg néha segítek takarítani ha lelaktuk a szobáját :D de a kaja csinálás meg melegítés is akkor ha fáradt mert ha nem akk megcsinálja magának meg szereti ha gondoskodok róla és nagyon aranyos ilyenkor mint egy kisgyerek :D de nem bunkó módon mondja h melegítsél má enni hanem megkér szépen és ennyi de helyette nem csinálok semmit
2012. júl. 6. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!