Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen dolog?
A párommal élek együtt, nekem még nincs munkám,mert tanulom a nyelvet.
itthon vagyok mindennap, mosok,főzök, takarítok,bevásárolok.
Mindent megcsinálok. de nem takaríthatok mindennap.
A párom meg úgy érzem sokszor csicskáztat.Hozd ide ezt,hozd ide azt. Melegítsek neki ezt vagy azt,mintha nem lenne mikrónk.Neki is ugyanannyi mint nekem, ha meg nem akarok valamit megcsinálni, akkor meg rámszól,hogy a sok pihenésbe már az a pihenés,hogyha felállok.
Attól mert ő" tart el "az nem jogosítja fel arra,hogy mindig csicskáztasson minden kis pitiáner sza*ért.Amúgy meg nekem is van pénzem, én is veszek dolgokat a saját pénzemből.
de mindig úgy érzem,hogy egy kicsit ő kihasználja a helyzetet.Még a kajáját is mindig berakom a táskába,összekészítem a cuccát,neki már csak fel kell öltözni és munkába menni....ennyi dolga van.Egyszer is jött neki egy levél,már rég lejárt a hat.idő a visszaküldéssel,erre én fordítottam le neki, ami nem lett volna nagy baj, csak ő meg le se szarta, én kínlódtam vele , ő meg lógott a fb-n.
Vélemény?
a kajáját is mindig berakom a táskába,összekészítem a cuccát
Na, ezt nem kellene, nem az anyja vagy, aki még a kakaót is az ágyba viszi. Mondd neki, hogy felnőtt ember vagy, meg tudod csinálni. Ha mindketten esztek, akkor ok, rakd elé az ételt, de külön ne cseszegessen, mert így marad, és utána majd 8 óra munka után is szolgálhatod ki, mert megszokta!! És majd közli, hogy eddig is így volt, nem?
Az a baj,hogy én ezt már mondtam neki,de ő mit mondott?
semmit, kiröhögött!
Pitiáner,alapvető dolgokért megszólít,aztán amikor visszaszólok neki,hogy ne nézzen már hülyének,akkor meg rámüvölt,szószerint.Utána,meg mintha misem történt volna, így szeretlek ,úgy szeretlek,megy minden tovább nála.
Még egyszer a szomszéd is mondta,hogy reméli nem hagyom,hogy ilyen csúnyán beszéljen velem.
Ezek a csúnyán beszélések ritkán fordulnak elő,de ő mindig egyből ordít.Én is megvédem azért magamat az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!