Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez ok lehet a szakításra?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ok lehet a szakításra? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Az a helyzet, hogy a barátommal (számomra) gondok vannak szex terén. Nem úgy értem, mert jó vele, de úgy érzem neki csak saját maga fontos e téren. Nincs soha előjáték, nem simogat, nem csinál velem semmit, csak tudjátok...csak megd*g! Nekem lennének igényeim, szeretném ha foglalkozna velem, és úgy állna hozzá, hogy nekem is jó legyen. Miután elment , csak fekszik ott mint aki jól végezte dolgát, ilyenkor néha mondom: De hát én még nem mentem el...És csak ott hagy, eléág változatos kifogásokkal. Beszéltem már vele erről, persze megígért mindent, meg belátta a dolgot, de semmi nem változott. Szerintetek? Szeretnék véleményeket hallani, és megtudni, másoknál ez hogyan zajlik. Egyébként 2 éve vagyunk együtt. Előre is köszönöm.

20/L

2012. júl. 6. 09:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Túl alkalmazkodó vagy, de azon meg így ne csodálkozzon, mit nézel.
2012. júl. 6. 10:36
 12/13 anonim ***** válasza:
igazi férfi,semmiképp se hagyd el!
2012. júl. 6. 11:02
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek egyaránt! Én beszéltem vele erről, ez nem igaz, h nem jeleztem (többször is). Teszek most egy utolsó kísérletet az ügy érdekében.
2012. júl. 6. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!