Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van jelentősége hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van jelentősége hogy a párom (fiú) hogy említ engem másoknak?

Figyelt kérdés
Úgy értem: a barátnőm, valahogy én ezt annyira nem szeretem, nekem ő a párom. De ma meg azt mondta egy boltban rám, hogy egy csaj fog bemenni... egy csaj??? mint egy idegen... Már rég együtt vagyunk, baba is szóban forog, sokszor az esküvő gondolata is, de ez időnként zavar, vajon van jelentősége?? Remélem, szerintem nem, a pasik nem olyanok mint mi nők, hogy a szavakon leakadnak, vagy, szerintetek?
2009. júl. 10. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

hát szerintem nincs jelentőség.

azért mondta hogy csaj, hogy egyértelmű legyen hogy fiatal lányról van szó, nem pedig idősebb hölgyről.

sokkal több az információ tartalma a csaj szónak mint ez esetben a párom.

2009. júl. 10. 13:07
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
pl nekem meg az nem tetszik hogy párom...nem esik a számra és ha kimondom ugy érzem magam mintha 40-50 éves lennék.szerintem abszolút nincs jelentősége.én mondjuk lány vagyok de én ugy szoktam hívni, hogy "barátom" ő engem meg hogy barátnőm...
2009. júl. 10. 13:09
 3/4 anonim ***** válasza:
91%
Attól függ, kinek és milyen közegben mondta. Ha lényeges lett volna, hogy összetartoztok, akkor ez gond.
2009. júl. 10. 13:10
 4/4 anonim ***** válasza:
ez bűzlik kicsit!
2009. júl. 10. 14:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!