Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar bemutatni a barátainak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar bemutatni a barátainak?

Figyelt kérdés

Párommal már több mint egy éve vagyunk együtt. Eddig mindig azt hangoztatta, hogy de jó lenne már, ha megismerném a barátaid, de valahogy minden ilyen eseményről, buliról lecsúsztunk. Mostanában több a szabadidőm, most kezdtem érezni hogy tényleg meg akarom ismerni őket, de párom megváltozott. Bármi baráti esemény van, ő vagy pont nem ér rá, vagy pont nagyon fáradt.

Most rettentő kedves volt, mondta, hogy elmegy ma egyik haverja házibulijába. Oké. Engem nem hívott, de a haver igen. Én nem megyek úgy el, hogy a saját pasim nem hív el.. Miért lett ilyen? Kérdeztem, de azt mondta, hogy ő ezen a téren ugyan olyan mint volt.. Pedig nem.

2012. júl. 5. 16:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez elég fura. Mondjuk mondom ezt én, akinek másfél év után sem sikeredett bemutatnia a pasiját a barátainak. :D

Esetemben annyi az oka, hogy nem vagyunk már olyan fiatalok, és mostanság mindenki tanul-dolgozik-edz-nőzik/pasizik és szinte azt is alig lehet összeegyeztetni, hogy én találkozzak a barátaimmal, nemhogy a sajátom, a barátom, és a barátaim "órarendjét" is összeigazítsam.

1-2vel találkozott, a többivel elképzelésem sincs, mikor fog. :D De ennek nincs köze a letagadáshoz, meséltem róla nekik, csak a személyes talit nem sikerült soha összehozni. Bár valszeg házibuliba elhívnám.

Nem tudom mi lehet az oka.

21L

2012. júl. 5. 17:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Lehet vállalhatatlan vagy?
2012. júl. 11. 19:29
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem ez tök beteg dolog. Attól még, mert jársz valakivel, van külön életetek is, és barátaitok. (aki egy kapcsolat miatt elhanyagolja a barátait, az nem is elég érett egy kapcsolathoz...) Szerintem szánalmas ez a "nem megyek a pasim/csajom nélkül sehová". Persze a te esetedben valóban gáz, ahogy a barátod viselkedik. Én a helyedben közölném vele, hogy ez az XY elhívott, és megkérdezném, hogy na hánykor is indulunk. De mire ezt leírtam, észrevettem, hogy 07.05. na sebaj, azért elküldöm :D
2012. júl. 11. 19:39
 14/15 A kérdező kommentje:

Miért lennék vállalhatatlan? :)

Persze, én sem azt mondom, hogy egymás nélkül sehova. De azért jó lenne együtt is elmenni néha valamerre...

2012. júl. 11. 19:48
 15/15 omba ***** válasza:

Na, pont ezt kellene megkérdezned tőle, ilyen egyszerű, és egyenes módon.

Nem arról van szó, - te is írtad, - hogy bárhová is csak együtt menjetek, de hát ez egy szisztéma, mert egy év alatt már csak véletlenül is össze kellene találkoznod néhánnyal.

1-2- 10 alkalommal jöhet közbe valami, hogy mindig????

2012. júl. 11. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!