Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar bemutatni a barátainak?
Párommal már több mint egy éve vagyunk együtt. Eddig mindig azt hangoztatta, hogy de jó lenne már, ha megismerném a barátaid, de valahogy minden ilyen eseményről, buliról lecsúsztunk. Mostanában több a szabadidőm, most kezdtem érezni hogy tényleg meg akarom ismerni őket, de párom megváltozott. Bármi baráti esemény van, ő vagy pont nem ér rá, vagy pont nagyon fáradt.
Most rettentő kedves volt, mondta, hogy elmegy ma egyik haverja házibulijába. Oké. Engem nem hívott, de a haver igen. Én nem megyek úgy el, hogy a saját pasim nem hív el.. Miért lett ilyen? Kérdeztem, de azt mondta, hogy ő ezen a téren ugyan olyan mint volt.. Pedig nem.
Ez elég fura. Mondjuk mondom ezt én, akinek másfél év után sem sikeredett bemutatnia a pasiját a barátainak. :D
Esetemben annyi az oka, hogy nem vagyunk már olyan fiatalok, és mostanság mindenki tanul-dolgozik-edz-nőzik/pasizik és szinte azt is alig lehet összeegyeztetni, hogy én találkozzak a barátaimmal, nemhogy a sajátom, a barátom, és a barátaim "órarendjét" is összeigazítsam.
1-2vel találkozott, a többivel elképzelésem sincs, mikor fog. :D De ennek nincs köze a letagadáshoz, meséltem róla nekik, csak a személyes talit nem sikerült soha összehozni. Bár valszeg házibuliba elhívnám.
Nem tudom mi lehet az oka.
21L
Miért lennék vállalhatatlan? :)
Persze, én sem azt mondom, hogy egymás nélkül sehova. De azért jó lenne együtt is elmenni néha valamerre...
Na, pont ezt kellene megkérdezned tőle, ilyen egyszerű, és egyenes módon.
Nem arról van szó, - te is írtad, - hogy bárhová is csak együtt menjetek, de hát ez egy szisztéma, mert egy év alatt már csak véletlenül is össze kellene találkoznod néhánnyal.
1-2- 10 alkalommal jöhet közbe valami, hogy mindig????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!