Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Buntetendo egy 15 eves lany...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buntetendo egy 15 eves lany es egy 19 eves fiu kozotti kapcsolat? (O nagykoru en meg meg nem, ot ezert bezarhatjak pedofilia miatt)?

Figyelt kérdés
Van egy srac 19 eves akivel nagyon jol kijovunk csak fel a korkulonbsegtol es attol hogy neki vannak mas szuksegletei es nem akar engem megrontani. En viszont ugy erzem ha valakivel az eletben el szeretnem veszteni a szuzessegem akkor az o lenne... Viszont jogilag ez buntetendo?

2012. júl. 5. 14:58
 1/10 anonim ***** válasza:
Max apádék verik halálra de nyugi nem megy börtönbe
2012. júl. 5. 15:00
 2/10 anonim ***** válasza:
Összejöhettek, de nem kell nagy dobra verni. Csak azt tedd, amit te is szeretnél, nincs semmi kényszer!!! Még fiatal túl vagy.
2012. júl. 5. 15:01
 3/10 anonim ***** válasza:
túl fiatal*
2012. júl. 5. 15:01
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
14 eves kortol mar nem buntetik
2012. júl. 5. 15:03
 5/10 fünof ***** válasza:

Nem. 1: Elmúltál 14 éves. Szoval nem büntetik meg.

Elveszítheted vele nyugottan..:D

2012. júl. 5. 15:04
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem büntetendő, elég nagy esély van rá hogy működni is fog, sok ilyen van.
2012. júl. 5. 15:10
 7/10 anonim ***** válasza:
miért csak ilyen felállás van, fiatal fiú idősebb lány miért nincs?
2012. júl. 5. 15:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, remelem akkor hogy mukodni fog, en nagyon szeretnem. Bar neki biztosan eleg ciki lesz egy kisebb lannyal jarni, igaz mindig azt hajtogatja hogy mennyire gyonyoru vagyok es hogy nem erdekli a tobbiek velemenye...
2012. júl. 5. 15:15
 9/10 fünof ***** válasza:
Miért lenne ciki? Egy idő után kiegyenlítőtik a korkülömbség sztem. akkor lenne ciki ha te 11 ő meg 15.. xd
2012. júl. 5. 15:17
 10/10 A kérdező kommentje:
Hat, biztos azert fogjak szivatni. De ha neki megeri, de ha o ezt elturi miattam akkor megjobb:)
2012. júl. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!