Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit tennétek ebben a helyzetben? :D

Figyelt kérdés
LEhet h bonyolult lesz,de véleményeket kérek,h ki milyen előnyt lát ebben.Szóval exemmel egy jó ideje találkozgatunk mondhatni jóban vagyunk,ő kb 1 hete összejött egy sráccal,exem 19,srác 27.Közben levolt neki beszélve h elutazik egy ismerőséhez pár napra,szokásos szöveg h rég látta,meg ilyenek.És gyanús volt,ő meg amilyen rendes volt nem váltott jelszót e-mailen,így beléptem.Ugyebár én rákérdeztem h szex is lesz e? De nemmel válaszolt,és ahogy beléptem láttam am ásik srác nevére szóló levelet,belekukkantottam,és láss csodát,utazá s előtti este 2 pucér képet küldött magáról neki.Szóval így most elment ba...ni,közben az itteni pasija nem gondolja h ilyet tesz vele.De a lényeg azon van,h én ismerem a pasiját,és betudnék számolni neki,sőt bizonyítékkal is tudok szolgálni h exem miért ment el.Viszont én kérnék ötleteket h mire használhatnám őket? Írtam neki h tudok mindenről,és h jövő héten beszéljünk egy kicsit,persze számba vettem azt is h szex a hallgatásomért cserébe.Én már nagyon sokat szenvedtem miatta,3-4x csalt meg,és ez amolyan visszavágásnak belefér szerintetek? :D
2012. júl. 5. 11:07
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem futok már utána,mivel egyáltalán nem értékeli amit teszek,sőt a fejemhez vágja általában h nem is érdekel mi van vele -.-" a belem is kitettem érte.Szóval itt az ideje h viszonozzam a kedvességét :)
2012. júl. 5. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!