Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek melyik szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik szerelem az ''édesebb'' tartósabb?

Figyelt kérdés
A szerelem első látásra, vagy a várakozós, és csak idővel (és nem is mindig elsőre) beteljesülő?
2012. júl. 5. 10:36
 1/4 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
Olyan hogy szerelem első látásra nem nagyon van(max nagyon szimpatikus az illető) ezért a 2.,mert jobban megismered a másikat
2012. júl. 5. 10:39
 2/4 anonim ***** válasza:

A szerelem első látásra szerintem valamennyire igaz. Szimpatikus az illető, mindketten kölcsönösen érzitek. De ez csak később derül ki, hogy ugyanarra gondoltatok már akkor is. :)

A várakozós nagyon meggyötri az embert. Viszont, amikor beteljesül, akkor csakúgy lángol. :) Legalábbis én így képzelem el, mert ilyen több éves várakozásban nem volt részem.

2012. júl. 5. 10:42
 3/4 A kérdező kommentje:
értem :) mondjuk több, mint fél éve várok valakire, és csak most kezd lassacskán alakulni (:
2012. júl. 5. 10:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Az jó, ha mindketten szeretnétek. És őszinték vagytok. :) Sok sikert! :) Ez igazából csak két komoly ember között jöhet létre. Valószínűleg tartósabb is lesz, mintha eegyből egymáséi lennétek. jobban meg fogjátok becsülni egymást. :)
2012. júl. 5. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!