Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor adhatnám neki?

Figyelt kérdés
Páromnak hétfőn lesz a születésnapja, még nem élünk együtt,de ma este már jön hozzam és keddig nalam lesz, mert szabizik és nemtudom mikor adjam neki az ajandekot amit vettem neki...szerintetek?jah meg még rendeltem tortat is vasarnap reggel 10re megyek érte,de az jo is lesz,mert szombaton buliba megyunk,szoval még aludni fog akkor vagyis remélem :) és a tortaval mikor lepjem meg?vasarnap este vagy hétfőn reggel?vagy hétfőn este? és az ajandekkal egyszerre?légyszi segítsetek, tanácstalan vagyok most teljesen e téren...köszike 21 csaj párom 26 lex
2009. júl. 10. 09:33
 1/2 anonim ***** válasza:
hat nem szokas hamarabb felkoszonteni valakit. szerintem vard meg a hetfot es majd akkor a tortat ajandekkal egyut. es modjuk egy hangulatos ebed vagy vacsi utan behozod a tortat majd a meglepit :) szerintem igy lenne a jo de semmi kepp nem vasarnap ha hetfon van a szulinapja :)
2009. júl. 10. 09:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Mivel ott lesz veled akkor mikor van a szülinapja inkább akkor add neki oda a tortát és az ajándékot is. Akkor lett volna jó előbb oda adni ha nem lenne veled. Velem már történt így. Hétköznapra esett a szülinapom és előtte való hétvégén voltam az akkori barátomnál. Mi így oldottuk meg. Nem az volt nekem a lényeg, hogy mikor adta oda hanem, hogy gondolt rám.Ja és aznap mikor volt a szülninapom akkor felhívott.
2009. júl. 10. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!