Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszem egy srácnak a munkahel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszem egy srácnak a munkahelyen. Nincs közös témánk. Akkor miért jön mindig beszélgetni?

Figyelt kérdés

csak kínlódunk a kínos csenddel. nem az első alkalom.

mindig ugyanazokat beszéljük, az időjárás, a pluszmunka, stb. és valahogy ki is üresedik vele az agyam. még gondolataim sincsenek :(

sőt, még most sem tudok azon gondolkodni, holnap mi legyen a témánk. még most sem jut eszembe mondanivaló...

kezd kellemetlen lenni, hogy nem úgy néz ki, hogy összejönnénk, de az is hogy nézne ki, hogy egy idő múlva, meg nem is látnám. tekintve, ha ő nem jön, nem is találkoznánk szinte.

valaki eligazítana mi van?

2012. júl. 4. 21:54
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
illetve annak is örültem, hogy mesélt magáról ;)
2012. júl. 5. 21:13
 22/30 anonim ***** válasza:
Ügyes voltál-voltatok akkor ma :) -én holnap megyek dolgozni du.-ra kivi vagyok nálunk mi lesz
2012. júl. 5. 22:56
 23/30 A kérdező kommentje:
te lány vagy, vagy fiú?
2012. júl. 7. 11:47
 24/30 anonim ***** válasza:
Lány
2012. júl. 7. 12:40
 25/30 A kérdező kommentje:

sorstárs :)

és milyen volt??

2012. júl. 7. 12:56
 26/30 anonim ***** válasza:

8-as hozzászoló voltam amúgy ott kicsit leírtam. Azóta is kerül nem tudom miért-jó lenne vele megbeszélni de eddig nem igen mertem. Pedig előtte úgy eldumcsiztunk jól éreztem magam vele pedig nemrégóta ismertem. Sose volt zavarba ő is mondott olyanokat ha bedugta a konektorba a kábelt hogy szeretek dugni, meg ha valamit elfelejtett akkor hogy megbolondítasz teljesen-de én nem vettem fel és ugyanígy ment oda-vissza.

Még sose írtam ilyen oldalra mint most de kivi voltam mások mit mondanak... most is kételkedtem írjak-e ilyen részletes választ hisz ilyenkor az ember a másik nem szemszögéből is felteheti a kérdést :P

2012. júl. 7. 13:12
 27/30 A kérdező kommentje:

amire én gondolnék, tekintve, hogy amíg nem zúgtál bele, oldottan jött hozzád, most meg kerül, ő szerintem nem gondolt többre, de rajtad észre vehette, hogy te igen és az már úgy neki nem jó.

a bnőjét választja. arra, te meg egy egy szórakoztató pont voltál. sajnos én így gondolom.

2012. júl. 7. 13:28
 28/30 anonim ***** válasza:

Nemhinném én barátot láttam benne! nem hinném hogy féreértett hisz csak poénkodtunk... Viszont most hogy kerül meg hiányzik és furi ez így. Nekem sok fiú barátom volt régebben mert egy fiús lány voltam aki sokat sportolt, motorozott szeretem a kocsikat...

Bár barátnőm mondta hogy mindig túl közvetlen vagyok az emberekkel legyen az nő vagy férfi. Sose voltam senkivel se haragba.

2012. júl. 7. 13:33
 29/30 anonim ***** válasza:
Itt ahol kérdeztem volt aki azt írta hogy a férfiak ilyenek kell az egojuknak ez-de én nem gondolom róla ezt-bár annyira meg nem ismerem.
2012. júl. 7. 13:37
 30/30 A kérdező kommentje:

mi volt az utolsó alkalom alatt, mikor még nem került?

akkor "eltörhetett"benne valami valami miatt. talán összetört a kép rólad. ez lehet akár nagyon apró dolog is, amit pl csak megnézett rajtad és nem jött be neki. és bekategorizált valahova. vagy ilyesmi más.

2012. júl. 7. 13:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!