Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem egy srácnak a munkahelyen. Nincs közös témánk. Akkor miért jön mindig beszélgetni?
csak kínlódunk a kínos csenddel. nem az első alkalom.
mindig ugyanazokat beszéljük, az időjárás, a pluszmunka, stb. és valahogy ki is üresedik vele az agyam. még gondolataim sincsenek :(
sőt, még most sem tudok azon gondolkodni, holnap mi legyen a témánk. még most sem jut eszembe mondanivaló...
kezd kellemetlen lenni, hogy nem úgy néz ki, hogy összejönnénk, de az is hogy nézne ki, hogy egy idő múlva, meg nem is látnám. tekintve, ha ő nem jön, nem is találkoznánk szinte.
valaki eligazítana mi van?
Akkor neked sok sikert és majd írd meg bevált-e!!!
Igen sok barátságból lehet szerelem hisz ők többmindent tudnak egymásról, mert nincsenek titkaik. Én is észrevettem ha fodrásznál volt stb. De most meg olyan más olyan rosz...-és senkivel se tudom megbeszélni-na jó anyumnak elmondtam vele olyan a kapcsolatom mint egy barátnővel fiatalon szült engem...
de a 9-es válasz kicsit felvidított. úgy kezdtem neki vele beszélgetni, hogy arra gondoltam, vigyem e a telot stopperelni, ha felhoznám a zene témát, hogy meddig tart. így hát mosollyal fogattam, ami adott egy alaphangulatot.
utána amikor csak beszélt és beszélt, felhozott néha dolgokat allergiáról - másról, nagy elmélyülve mesélt és megint eszembe jutott, mi lenne, ha most hoznám fel, olyan abszurd lenne ...
hu szegény hogy szenvedhet az allergiától. és amúgy milyen zenét szeretsz? ez megint mosolygóssá tett.
ma ennyi örömem legalább megvolt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!