Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek, min változtassak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, min változtassak hogy találjak egy olyan lányt aki igazán szeret?

Figyelt kérdés

Sajnos 18évesen az kell mondanom hogy teljesen magányos vagyok.

Minden reggel szörnyű felkelni, nincs ami motiváljon. És tudom hogy este ugyanúgy magányosan fekszek le mint ahogy felkeltem. Szörnyű hogy nincs aki mellém bújna, akit átölelhetnék, stb.

Szörnyű egésznap azt halgatni (ismerősök, családtagok-tól) hogy "Miért nincs már barátnőd"?

-"Miért nincs? csak nézz magadra.... mind a 10 újjadra legalább 1" -persze, ha úgy is menne az.

Szerintük ha lenne mellettem egy lány akkor egy kicsit le nyugodnák, olyan lennék mint régen: kedves, barátságos, életvidám.

De az a legrosszabb hogy ezzel a "nézz magadra " dumával tudom hogy nem csak bíztatni akarnak........ hanem ez tényleg így is van.

A barátaimmal is szép lassan kezd megszakadni a kapcsolatom, hisz sehova se megyek velük ha a b.nőjüket is hozzák (tudom csúnya dolog). Nekem az egy tarkólövéssel felér mikor látom őket eggyütt, boldogan........... de ezt ők nem is selytik hogy ilyen vagyok. Rossz látni azt a sok hasonló korú párokat akik kézenfogva sétálnak az utcán.

Egyébként is ritkán van időm valahova elmenni ismerkedni mert sokat dolgozok és (versenyszerűen) sportolok is.

Amikor már tényleg nem bírom tovább idegekkel akkor fogom magam (mindegy hogy hol vagyok, mit csinálok) és kimegyek kocsikázni a városba, leparkolok és iszok valamit. Szép a kocsim, én se vagyok egy csúnya gyerek ezért meg néznek a lányok és ez legalább ad egy kis önbizalmat (nem szép dolog ez se). De a kölcsönös nézésnél és mosolynál soha nem jutottam még messzebb. Ha nagy ritkán beszélgetek egy lánnyal akkor biztos elkezdem rövid időn belül untatni és nem olyan vagyok mint amilyennek néznek (külsőleg) a lányok és lehet hogy egy kicsit csalódnak is bennem. Nem vagyok unalmas csak idő kell ahoz hogy megnyíljak bárki előtt.

Nagyon szeretnék már egy lányt, aki igazán szeret, akivel végre JÓL érezhetném magam és akiért megérné reggelente felkelni. Visszahozná az életkedvemet, stb.

Vagy szerintetek is nagyon rá görcsöltem a dologra?

Köszi szépen a vállaszokat.

2009. júl. 9. 23:55
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ki mozdulnom???????????????????????????????????????????

nem véletlen éjfélor írtam a kérdést.

Egésznap melózom (van hogy napi 200-300km kocsikázok), lejárok edzésre utána sörözünk a srácokkal, néha bulizni is el megyek. Nem vagyok othonülő tipus.

2009. júl. 10. 00:24
 12/18 anonim ***** válasza:
0%

az a baj, hogy ezt leírtad: "shármos", meg hogy "napszemcsi, ezüst fuxok"

besz arok a röhögéstől, hogy hogy lehet valaki ennyire de ennyire hülyef asz

2009. júl. 10. 04:51
 13/18 anonim ***** válasza:

18 évesen...túlpörgöd az egészet. Ha állandóan azon görcsölsz, hogy találj egy komoly kapocslatot akkor nem is fogsz, mert nagyon meg akarsz felelni a lányoknál.

Ha már a haverjaidnak vannak barátnői, szóljál nekik, hogy ha mentek valahova hozzák a barátnőiket és annak egy barátnőjét. És ha csak négyen mentek vhova, akkor a lánynak muszáj lesz rád figyelnie mert a haverod s a csaja el lesz foglalva egymással. Szal tiéd a pálya. A másik lényeges dolog, ha megtetszik a lány akkor szervezz több közös összejövetelt.

...jha meg az "ezüst fuxod" s a "szemcsid" nem érdeklik a rendes lányokat. S persze h jóképű vagy meg sármos, meg még amit soroltál...ezt hadd döntse el a lány. De azért jó a pozitív önszemlélet.

2009. júl. 10. 06:02
 14/18 anonim ***** válasza:
Ahogy így olvasom te ugyanabban a cipőben jársz mint én . Pontosan ugyanabban, különbség csak annyi, hogy én 19 vagyok. Ha találnál egy barátnőt tuti visszahozná az életkedvedet, legalábbis ha én találnék az enyémet tuti visszahozná. Amúgy az egy dolog , ha a haverok jönnek a barátnőikkel, az meg mégegy amikor azt hallod tőlük ez is az is megvoolt nekik. Ilyenkor én is úgy érzem, hogy egy pofon kijárna nekik. Ezzel a nem vagyok unalmas dologal én is így vagyok , hogy elsőre nem tűnök valami "izgalmas személyiségnek2 , de akik ismernek tudják rólam , hogy ez nem így van. Amásik, igen engem is macerálnak hogy mért nincs már barátnőd.... ez meg mégjobban idegesít, minden egyes alkalommal, ráadásul már haverok is mondják. Szoval én csak annyit mondok hajrá lesz ami lesz, amúgy elhiszem h könnyű azt mondani hogy "ne görcsölj annyit" , megtenni nehezebb, nekem se sikerült még:(
2009. júl. 10. 08:45
 15/18 A kérdező kommentje:

4:51.

Én azon szarok be hogy hogy lehet anyira retaldált elvetemült nem nolmáris valaki hogy hajnal 5kor is ez előtt a Qrva gép előtt ül.

2009. júl. 10. 09:03
 16/18 A kérdező kommentje:

Hogy mekkora csicska vagy te barátom, de szarul járnál ha a szemem elé kerülnél.

De a többieknek köszönöm a vállaszokat.

2009. júl. 10. 09:09
 17/18 anonim ***** válasza:
hehe azt hiszem már értem mért nincs barátnőd ember:)
2009. júl. 10. 19:26
 18/18 anonim ***** válasza:
Csicska vagy, ezért nincs nőd vaze, egy kis önvizsgálat meg pár pofon az élettől majd meghozza az eszed, a nők megérzik ha valaki p*cs, de majd kinövöd, 18 évesen még belefér
2009. júl. 11. 08:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!