Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, min változtassak hogy találjak egy olyan lányt aki igazán szeret?
Sajnos 18évesen az kell mondanom hogy teljesen magányos vagyok.
Minden reggel szörnyű felkelni, nincs ami motiváljon. És tudom hogy este ugyanúgy magányosan fekszek le mint ahogy felkeltem. Szörnyű hogy nincs aki mellém bújna, akit átölelhetnék, stb.
Szörnyű egésznap azt halgatni (ismerősök, családtagok-tól) hogy "Miért nincs már barátnőd"?
-"Miért nincs? csak nézz magadra.... mind a 10 újjadra legalább 1" -persze, ha úgy is menne az.
Szerintük ha lenne mellettem egy lány akkor egy kicsit le nyugodnák, olyan lennék mint régen: kedves, barátságos, életvidám.
De az a legrosszabb hogy ezzel a "nézz magadra " dumával tudom hogy nem csak bíztatni akarnak........ hanem ez tényleg így is van.
A barátaimmal is szép lassan kezd megszakadni a kapcsolatom, hisz sehova se megyek velük ha a b.nőjüket is hozzák (tudom csúnya dolog). Nekem az egy tarkólövéssel felér mikor látom őket eggyütt, boldogan........... de ezt ők nem is selytik hogy ilyen vagyok. Rossz látni azt a sok hasonló korú párokat akik kézenfogva sétálnak az utcán.
Egyébként is ritkán van időm valahova elmenni ismerkedni mert sokat dolgozok és (versenyszerűen) sportolok is.
Amikor már tényleg nem bírom tovább idegekkel akkor fogom magam (mindegy hogy hol vagyok, mit csinálok) és kimegyek kocsikázni a városba, leparkolok és iszok valamit. Szép a kocsim, én se vagyok egy csúnya gyerek ezért meg néznek a lányok és ez legalább ad egy kis önbizalmat (nem szép dolog ez se). De a kölcsönös nézésnél és mosolynál soha nem jutottam még messzebb. Ha nagy ritkán beszélgetek egy lánnyal akkor biztos elkezdem rövid időn belül untatni és nem olyan vagyok mint amilyennek néznek (külsőleg) a lányok és lehet hogy egy kicsit csalódnak is bennem. Nem vagyok unalmas csak idő kell ahoz hogy megnyíljak bárki előtt.
Nagyon szeretnék már egy lányt, aki igazán szeret, akivel végre JÓL érezhetném magam és akiért megérné reggelente felkelni. Visszahozná az életkedvemet, stb.
Vagy szerintetek is nagyon rá görcsöltem a dologra?
Köszi szépen a vállaszokat.
Az biztos,hogy rágörcsöltél a dologra,de nem is csoda,ha folyton ezzel macerálnak.Igazából a problémát abban látom,hogy nem nagyon vagy nyitott az ismerkedésre,ami nem baj.Nem feltétlenül diszkóban kell ismerkedned,hanem olyan helyen,ahol komoly lányok is vannak.Biztosan találsz egy olyan lányt,akit nem untatsz,szerintem csak rossz csajokkal hozott eddig össze a sors.Nem tudom mit értesz azon,hogy nem olyan vagy külsőleg,mint belsőleg,ezért csalódnak benned...Ha kivül sportos vagy belül pedig egy kedves rendes srác,akkor nem lehet gond.Vagy lehet épp ez nincs így?
17/L
köszi.
egyébként ez az oldal NO NAME, szóval ezt tartsuk tiszteletbe és egyébként se párkereseés céljából írtam ezt a pár mondatot. De azért köszi, tényleg.
igen, kívül sportos, magas, jóképű (többnek nézek ki mint amennyi vagyok), shármos vagyok.
És a megjelenésem is elég vagány (zselézett haj, napszemcsi, ezüst fuxok).
Őszinte, barátságos, kedves,
Ha még nem vagyunk "ugymond tegező viszonyyba" azaz nem imerjük még eléggé egymást akkor komoly, halgatag. de utána poénos.
Nos értem.Szerintem -jobban átlátva a dolgokat- neked a megfelelő partner kell a beszélgetéshez,semmi több.Vannak nagyon aranyos,kedves,jó humorú lányok,akik téged is feloldanának.Véleményem szerint ebből a "fajta" lányból elég kevés van mostanság,és a lányok elég r_bancok lettek,már bocsánat...meg fogod találni a szerelmet hidd el!De ahhoz ki kell mozdulnod természetesen,a szerelem azért mégsem kopog be közvetlenül az ajtón :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!