Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az eggyik legjobb barátom volt csaja járniakar velem?
MIT TEGYEK
1.JÁRJAK VEL
2.NE JÁRJAK VELE
Szeret téged vagy egy strigula leszel nála?
Ha szeret akkor miért ne? De lehet csak az exét akarja bosszantani. Ez nem túl sok infó, hogy 3. nem tudom! :)
Nem olyan nagyon javasolnám!
Ha tényleg a barátod.
Persze lehetnek extrém esetek, pl. párszor lefeküdtek és kész - de még ha meg is beszéled a barátoddal, hogy ez a szitu, és azt is mondja, hogy ok, akkor is tüskét hagy benne.
De, gondold végig fordítva: van egy csaj, akivel együtt voltál, és a legjobb barátoddal akar a csaj járni. Te belemész. Majd onnantól hallgatod, hogy vele mit csinál a csaj....
és aki rendszeresen szokott látni kommentelni, talán nem lepődik meg, hogy nekem is volt olyan még 13-14 évvel ezelőtt, hogy az akkori egyik legjobb barátom, ráadásul a szemem előtt, smárolt azzal a lánnyal, akibe nagyon szerelmes voltam.
Jó, így utólag, felnőtt fejjel már tudom, hogy a lány csak féltékennyé akart tenni - de a srácnak alapból nemet kellett volna mondania.
Utána már nem volt a barátom...(bár nem direktben ezért hanyagoltuk egymást, de benne volt ez is.)
Kedves Nagy Patrik Róbert!
Nem félsz, hogy felismernek?
Alapszabály az életben:
barátaink nője és exnője TABU.
Vagy megtanulod, vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!