Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok erről? (lent...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? (lent bővebben)

Figyelt kérdés
Kaptam ma egy sms-t a barátomtól.Jelenleg nem az országban tartózkodik.Még friss ez a kapcsolat.Tart egy pár hónapja. Írta az üzenetében, hogy már sikerül elrendeznie amit kellett és, hogy amint hazaér jelentkezni fog.Hiányzom neki.Lehet csak azért írta, mert épp nagyon messze van? Talán azért, mert tényleg így is gondolhatja?
2009. júl. 9. 21:23
 1/9 anonim válasza:
Írt neked sms-t szóval rád gondolt,és amit írt az biztos ugy van. Írj vissza neki h te is hiányzol,hidd el jól fog neki esni.:)
2009. júl. 9. 21:26
 2/9 anonim ***** válasza:
nem tudom h mi a kérdés? gondol rád, hiányzol és fontos vagy neki! Örülj inkább és ne parázz! (ne kioktatás)
2009. júl. 9. 21:33
 3/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak. Tudom, hogy nem kioktatás akart lenni. Ez a véleményed.Nem parázom.Kíváncsi voltam a véleményekre. Nem sokan mondták a pasik közül, hogy hiányzom nekik. Mindig olyanokat találtam akik .... :((
2009. júl. 9. 21:39
 4/9 anonim ***** válasza:
miért feltételezed, hogy nem őszinte? ha nincs bizalom, akkor milyen kapcsolat ez?
2009. júl. 9. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
Nemsokára énis megyek külföldre, barátnőm egyenlőre nem jöhet utánnam.ÉS hidd el, ha vette a fáradtságot, hogy elküldjön 1 olyan sms-t ami 250Ft akkor tényleg hiányzol neki :D
2009. júl. 9. 21:43
 6/9 anonim ***** válasza:
a második vagyok! hidd el h te is kifoghatod az aranyhalat! És sokáig csak a büdös halat fogtam ki, de az én aranyam már megvan :) :D Neked lehet h ő az!!
2009. júl. 9. 21:44
 7/9 A kérdező kommentje:
Bizonyos fogig megvan benne a bizalom felé. Talán azért,mert még nem mondta nekem ezt senki.(Kivétel ő.)
2009. júl. 9. 21:44
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet.Én is kifoghatom az aranyhalat.Remélem ő az.:))) Nagyon köszönöm az eddigi válaszokat.
2009. júl. 9. 22:03
 9/9 anonim ***** válasza:

nincs mit! remélem tudtam segíteni!

Az aranyhalas:D

2009. júl. 9. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!