Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Újra szeretném érezni azt a bizonyos tüzet 6 év után is. Mit lehet tenni?
Hat éves párkapcsolat. Őszinte szerelem, ami csillapulni látszik. Viszont a tisztelet, az őszinteség, a megbízhatóság még mindig él, de nagyon szeretnék megint lángolni, úgy, mint az elején. Van erre valami megoldás? Sokszor érzem azt, hogy egy új kapcsolat megadná ezt az érzést, de csak ideig-óráig. Viszont szeretem a Kedvesemet, és az előbbi felvetés szigorúan csak gondolati szinten merült fel bennem. "Élesben" nem tudnám megtenni. Viszont epekedek a szenvedélyes szerelem után. Én részemről annyit tettem, hogy többet kezdeményezek, gyakran extrém helyzetekben is, szenvedélyesebb vagyok, mint azelőtt, többet csókolózunk, ami nagyon közel hoz minket egymáshoz, viszont Ő gyakran fáradtan ér haza, és nincs kedve.
Fiúk, lányok válaszát egyaránt várom.
24/lány
Ha már a gondolatodban is felmerül akkor nem vagy boldog, és már vissza sem fog jönni.
èn 5 év után házasodtam össze, pedig már akkor nálunk sem volt meg a lángolás, és állandóan másrol álmodtam. aztán egy év házaság után jött a lovag fehér lovon és elrabolta aszívemet, pont róla álmodoztam. tudtam hogy benne van a pakliban hogy megint elmúlik a szerelem és másról fogok álmodozni, de 2,5 év után még mindig nem kezdtem el másról álmodozni.
egyébként nálunk most voltak egy hétig vendégek és miután elmentek annyira egymßasnak estünk, hogy ilyen heves érzések csak az elején voltak. aztán tegnap este megint, alig bírtunk magunkkal. pedig este mindig fáradtak vagyunk.
Köszönöm a hasznos válaszokat! :) Van igazság mindegyikben. Valóban nem élünk még együtt, de sem anyagilag, sem az idő miatt nem engedhetjük meg magunknak, hogy elutazzunk bárhová is.
A harmadik válaszolónak: jó, hogy így látod, leszűrted a lényeget, tényleg nagyon szeretjük, becsüljük, tiszteljük egymást. Köszönöm a bölcs szavakat. :)
Egyetértek, hogy tök jó a kölcsönös bizalom, ismeret stb, de ha egyszer NEM ERRE VÁGYSZ? :S
Nem azt mondom, hogy szedd a sátorfádat, mert nyilván ha úgy határoznál, hogy vége van, azt rengeteg gondolkodásnak kell megelőznie. Csak azt mondom, hogy ne akarj egy olyan dolognak görcsösen örülni, amire valójában nem vágysz. Nem gondolom, hogy érdemes lenne belemenni egy összeköltözésbe házasságba szerelem nélkül, mert akik szerelmesek, azok is sokszor nagyon nehezen viselik el egymást, hááát még akik már nem nagyon...
Vagy folytasd a próbálkozást. Csináld azt a barátoddal, mint az elején. Nyald és fald és nézz rá szerelmesen. És biztos átragad rá is. (meg egyébként ez egy öngerjesztő folyamat. mint amikor az embernek rossz kedve van, de direkt mosolygog... és láss csodát: attól, hogy megvan a mosoly jó kedve is lesz. talán ennél is beválik.)
A másik, hogy esetleg szakítotok. közös megegyezéssel. lassan. De utána lehettek barátok, találkozhattok.
Hajrá!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!