Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ilyen sok egyedüláll...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok egyedülálló (magányos) huszon-harmincas éveikben járó férfi?

Figyelt kérdés
Tágabb ismerősi körömben rengeteg fiú van egyedül, mert nem találja a párját, közben lányok közül alig ismerek egyedülállót. A szomorú, hogy sokan ebbe már bele is törödtek, nem keresnek párt, berendezkedtek az egyedüllétre. Vajon miért van ez szerintetek mi az oka?
2012. júl. 3. 19:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

ez a kövér csúnya lányos szöveg iszonyú unalmas már:D én nem is ismerek kövér és csúnya lányokat. biztosan másik bolygón élek...vagy te vagy előző hozzászóló az a 166 cm-es idióta, akkor állandóan ezt a szöveget nyomja. sőt, azt kell, hogy mondjam, ha szétnézek az utcán, akkor sokkal több a magára valamit adó nő, mint férfi. a férfiak magukbaroskadva mászkálnak az utcán, ilyen pasi egyik nőnek sem kell, azért válogatnak. a magabiztos és határorozott (nem bunkó, de ezt a különbséget nem tudjátok felfogni) akkor is van barátnője, ha ronda....

ja és az, hogy elmegyek 2-3szor randizni vkivel (rám soha senki nem költött 2-3 kólánál többet érő összeget) és utána azt mondom, hogy nem érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk, az nem a másikkal való ki*baszás, hanem nekem időre van szükségem, hogy megismerjem a másikat. nem erre valóak a randik? vagyis úgy gondoljátok, ha vkivel elmegyek randizni, akkor KÖTELEZŐ vele járnom??? 24L

2012. júl. 4. 08:33
 12/21 anonim ***** válasza:
ja és 8-as voltam
2012. júl. 4. 08:33
 13/21 anonim ***** válasza:
43%

10-es: az általam ismert nagyon szép, vonzó csajoknak is van néha egyszerre 3-4 pasijuk a "fő" pasi mellett. :)

Ez nőknél is így működik.

(Sőt, könnyebben megtehetik).

2012. júl. 4. 10:39
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

11-es:

" a magabiztos és határorozott (nem bunkó, de ezt a különbséget nem tudjátok felfogni) akkor is van barátnője, ha ronda...."

Ebből annyit látok igaznak, hogy fogadja el önmagát, legyen elégedett önmagával. Ez a lényeg. Ha magával is kínlódik, az a másiknak is kínlódás lesz!

A vége nem igaz: szerintem te sem jönnél össze bármilyen külsejűvel, ezt a lányok előszeretettel hazudják le, de épp annyira kizáró ok lehet számukra a külső.

És előny a vonzó külső (csak éppen kinek-kinek más a vonzó).

Én nagyon igényes vagyok külső terén, mégis volt, hogy "lerondázták" már a fiúkat, akik nemek bejönnek.

2012. júl. 4. 10:42
 15/21 anonim ***** válasza:
11-es vagyok. nekem jött már be ronda pasi. nagyon jó volt a kisugárzása, határozott volt és okos. a jó külső mindenkinek mást jelent.
2012. júl. 4. 14:35
 16/21 anonim válasza:
100%
Döntés kérdése az egész. Vagy csatlakozol a faj fenntartáshoz, vagy az ego-t érvényesíted, és spirituális-bölcs harmoniába rendezed az elméd. Régen úgy hivták hogy apáca és szerzetes. Ez a jelenség van volt és lesz,csak ma már nem bújnak el az egyedülállók,épp ezért erősebb az inger, és nagyobb a kihivás,tehát ha egyedül akarsz maradni, akkor érhető el igazán erős tudat.
2012. júl. 4. 22:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kötném össze. Egy erős tudatúnak "mindegy" egyedül van-e, mert tudja, hogy egyedül is boldog lehetne.
2012. júl. 5. 10:01
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

Fiatal nőből sokkal kevesebb van.

Diplomáss nőből sokkal több van.

Minden nő anyagias, aljas k rva.

Minden más hallomás, statisztika baromság.

2015. jan. 31. 03:14
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
A huszonéves nőknek sokszor idősebb(30-as,40-es) pasija van. Míg a huszonéves férfiakra ez nem jellemző, hogy idősebb nőkkel kavarnának.
2016. ápr. 30. 12:09
 20/21 Ortilio válasza:
Huszonévesen kizárólag ismeretségi körből/suliból/munkahelyről tudtam kialakítani bármit is. Egyéb fővárosi nyilvános helyen semmire sem mentem. Le is szoktam a "bulizásról" mert csak az lett a vége hogy leittam magam :) Pedig vonzónak, viccesnek mondott srác vagyok... Aztán pár éve elkezdtek tapadni a huszonéves lánykák, főleg ha a több kategóriával magasabb kabátban(amúgy turkálós), és a szép órámban parádézok....
2017. ápr. 9. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!