Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen sok egyedülálló (magányos) huszon-harmincas éveikben járó férfi?
ez a kövér csúnya lányos szöveg iszonyú unalmas már:D én nem is ismerek kövér és csúnya lányokat. biztosan másik bolygón élek...vagy te vagy előző hozzászóló az a 166 cm-es idióta, akkor állandóan ezt a szöveget nyomja. sőt, azt kell, hogy mondjam, ha szétnézek az utcán, akkor sokkal több a magára valamit adó nő, mint férfi. a férfiak magukbaroskadva mászkálnak az utcán, ilyen pasi egyik nőnek sem kell, azért válogatnak. a magabiztos és határorozott (nem bunkó, de ezt a különbséget nem tudjátok felfogni) akkor is van barátnője, ha ronda....
ja és az, hogy elmegyek 2-3szor randizni vkivel (rám soha senki nem költött 2-3 kólánál többet érő összeget) és utána azt mondom, hogy nem érzem, hogy egy hullámhosszon vagyunk, az nem a másikkal való ki*baszás, hanem nekem időre van szükségem, hogy megismerjem a másikat. nem erre valóak a randik? vagyis úgy gondoljátok, ha vkivel elmegyek randizni, akkor KÖTELEZŐ vele járnom??? 24L
10-es: az általam ismert nagyon szép, vonzó csajoknak is van néha egyszerre 3-4 pasijuk a "fő" pasi mellett. :)
Ez nőknél is így működik.
(Sőt, könnyebben megtehetik).
11-es:
" a magabiztos és határorozott (nem bunkó, de ezt a különbséget nem tudjátok felfogni) akkor is van barátnője, ha ronda...."
Ebből annyit látok igaznak, hogy fogadja el önmagát, legyen elégedett önmagával. Ez a lényeg. Ha magával is kínlódik, az a másiknak is kínlódás lesz!
A vége nem igaz: szerintem te sem jönnél össze bármilyen külsejűvel, ezt a lányok előszeretettel hazudják le, de épp annyira kizáró ok lehet számukra a külső.
És előny a vonzó külső (csak éppen kinek-kinek más a vonzó).
Én nagyon igényes vagyok külső terén, mégis volt, hogy "lerondázták" már a fiúkat, akik nemek bejönnek.
Fiatal nőből sokkal kevesebb van.
Diplomáss nőből sokkal több van.
Minden nő anyagias, aljas k rva.
Minden más hallomás, statisztika baromság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!