Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az hogy aki nekem tetszik annk en egyaltalan nem es forditva?
Én lány vagyok, így randira nem hívtam, de mivel legjobb barátok voltunk, közel álltunk egymáshoz könnyedén beleszerettem. Sok időbe telt, amíg elmondtam neki, és azt mondta, hogy ugyanígy érez, és élete legnagyobb álma, hogy a barátnője legyek, ölelhessen és csókolhasson, hogy házasodjunk össze és 3 gyerekünk legyen.
És örökké velem akar lenni. Aztán összejöttünk, és a "szlogenünk" lett, hogy forever and always, mert mindig együtt leszünk. Aztán nem tudom mi, de megváltozott, és már nem csak nem járunk, de barátok sem vagyunk.
Nem tudom mi történt, miért nem szeret már, csak azt látom, hogy belehalok és szeretem még 2 hónap után is... miközben ő leszar.
Szóval a kérdésre a válaszom azért volt az, hogy az élet igazságtalan, mert egyszerűen az...
Sosem fogod megkapni akit igazán szeretsz.
Azért mert a másik nem szerelmes belénk, magyarul nincs viszonozva a szerelmünk, az nem egyenlő azzal, hogy lesz×rna minket. Az hogy mi szerelmesek vagyunk nem egyenesen arányos azzal, hogy a másik is szerelmes belénk.
Volt egy lány, aki belém szeretett, nyomatta állandóan, hogy várja, hogy észrevegyem meg minden, mintha az én hibám lenne minden, stb. Aztán egyik nap megelégeltem, és elmondtam neki akkor már 10×, hogy nem vagyok belé szerelmes, és nem is leszek. És nem azért, mert leszarnám, hanem mert nem indított el bennem semmit sem a lány. Erről nem tehet senki, a szerelem az egy érzelem. Vagy van, vagy nincs.
Ja, én meg a másik véglet vagyok, fiúként folyton olyan lányokba leszek szerelmes, akik nem éreznek úgy irántam. :(
Miért nem szerettek engem lányok, senkinek sem kellek? :'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!