Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy félénk fiú milyen jeleket küld egy lánynak ha tetszik neki? Egyáltalán tesz valamit?
Figyelt kérdés
2009. szept. 3. 16:45
1/10 anonim válasza:
neked kell lépni ha akarsz tölle vmit
2/10 anonim válasza:
jajj ne a félénk fiúk :) max annyit hogy néztéged és oanézel és elfordul. ennyi , de azis lehet h csak egy szunyogot kerget a szemével..
3/10 anonim válasza:
Akár félénk, akár nem, azért mindig többségében az az igaz, hogy a fiúnak kell lépnie!
Meg amugy is, mindenféleképpen a tudtára kellene hoznod, hogy tetszik neked! Ezt másképp nem fogja tudni!
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok: amúgy pedig nem harapunk, nem kell tőlünk félni! ;)
5/10 anonim válasza:
Egy félénk fiú semmilyen jelet nem küld, inkább csak várja..
7/10 anonim válasza:
attól függ mien a terep és hány éves
8/10 anonim válasza:
Téged véletlenül nem bettinának hívnak? :)
9/10 anonim válasza:
18 04 loooooooooooool.Nagyon Fain!
10/10 anonim válasza:
19.24
Miért?
Én is ilyen "félénk" vok , és ez a kérdés nagyon aktuális most nekem....:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!