Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért gondolják meg magukat a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolják meg magukat a fiúk ilyen gyorsan?

Figyelt kérdés

Szóval...

Megismerkedtem egy sráccal, teljesen egyezett az ízlésünk,hobbink, szokásaink. Nagyjából szerelem volt első látásra, és 3 hétig egy percre sem hagytuk abba a beszélgetést (sms, skype, wow).

Aztán egy idő után valahogy a kapcsolatunk elment abba az irányba, hogy örökkön örökké.

Azt mondta, hogy élete legnagyobb vágya hogy legyen 3 gyerekünk,örökké együtt legyünk,és minden nap öleljen és csókoljon,és mondta, hogy folyton rám gondol és rólam is álmodik.

Megmondtam neki, hogy én is így érzek, és 2 napig "tervezgettük" a közös jövőnket...

Aztán megkérdeztem tőle,hogy vajon ez a kapcsolat/érzés meddig fog tartani, és azt mondta, hogy reméli örökre, mert nem tudna nélkülem élni.

Ezután elbúcsúztunk, és azóta nem beszéltünk (2 nap),írtam neki de nem válaszolt, és nem értem mi is van most.

Egyik nap még azt mondja, hogy 3 gyereket akar, egy dombon egy kertesházban lakni velem, és együtt megöregedni,másik nap meg hozzám sem szól?...

Most el kéne felejtenem, vagy mi? Mitől változott meg minden? Segítség :(

2012. júl. 3. 14:34
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Igazából most arra gondolok, hogy megismert egy lányt, aki talán jobban tetszik neki, és ezért engem inkább dobott.

És talán ez nem is zavart volna, ha nem mondja ezeket a dolgokat. Csak ezzel így teljesen összetörte a szívemet.

Fogok még bízni fiúkban ezután?

Ő volt az első igazi szerelmem, ami fura tekintettel arra, hogy 1 hónapig tartott és nem is találkoztunk...

2012. júl. 3. 15:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem csak a fiúk, hanem mindenki! Az emberek nem tudják, hogy mit akarnak. Az emberek egyből akarnak mindent, 1 hét után. Nem adnak időt a párkapcsolat kibontakozására, egyáltalán egymás megismerésére. Azért mennek tönkre hamar kapcsolatok, mert úgy mennek bele, hogy egyáltalán nem ismerik egymást. Ez rózsaszín köd, ami elrepül hamar. Ilyenkor meg jön a felébredés, hogy hoppá, a másik nem is olyan, mint amilyen. Ezt sok helyen elronthatjuk. Mi magyarázunk bele dolgokat, illúziókat a másikba, és azt akarjuk tudat alatt, hogy olyan legyen, mint amilyet a mi kis álomvilágunk elképzel, vagy a másik nem őszinte az ismerkedéskor. Időt kell adni az ismerkedésnek is, és nem a második randin összejönni. Persze ha jön a csók, akkor jön a csók, de semmiképp sem szabad kapkodni, gyereket akarok, meg örökké veled élni, stb.

Nekem is volt egy barátnőm, aki az összejövetel után 3 héttel bejelentette, hogy neki ez nem jó. Majd kitalálta hogy hiányzom neki, fél nap után újra együtt. Egy hónapig minden ok, aztán beteg lettem egy hónapra sajna. Majd a hónap végén mondja, hogy igen velem szeretne lenni, egy hét után meg szakítsunk, mert nem szerelmes. Na mondom veled meg mi van...Úgy hogy ennyire tudják az emberek, hogy mit akarnak.

2012. júl. 3. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem akkor volt ilyen, mikor össze-vissza hazudott magáról az adatokban, és hát azt nehéz később már korrigálni. Az, hogy azt mondja, Győrben lakik, pedig Kukutyinban, az kit érdekel. De ha a 16 éves, neked tetsző barátodról kiderül, hogy valójában 45 éves, azt sokkal nehezebb helyrehozni.
2012. júl. 18. 16:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Ja és igen, fogsz még bízni más fiúkban ezután. Sőt annyira, hogy még át is vernek majd sokan, és te utána is bízol bennük. Lesz majd aki nem ver át, ő lesz a nagyobb érvágás, mert hosszú idő után fáj csak igazán szakítani, de ennek ellenére majd újra bízol... és a sok hosszabb-rövidebb kapcsolat teszi színessé, és változatossá az életedet. Ha létezne is a mesebeli herceg, túl unalmas volna.
2012. júl. 18. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!