Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan pasizol/csajozol be?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 17:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én nem pasizok be.már 4 éve :)de azelött szórakozó helyen,vagy suliba :)de soha egyik sem volt komoly,csak ez a mostani.de ha dobni akarok az önbizalmamon akkor flörtölök (busz stb..)de ez csak játék:)
2009. júl. 10. 07:55
 12/13 anonim válasza:
sziasztok:Dnekem még nem volt pasim,bár sokan megkértek.nekem nehhezen megy mert alig akad olyan,aki tényleg megtetszik,és én meg nem fogok járni fűvel fával.
2009. nov. 8. 15:24
 13/13 anonim válasza:
Hát én nem csajozom be olyan nehezen (15/F) álltalában suliban vagy diszkóban de nem túl nehéz mivel nagyon jó humorérzékem van, van pár klassz dumám amivel leszólíthatoma csajokat, és hát álltalában buknak erre, kicsit bszélgetek vele, majd elhivom táncolni (diszkó esetében) suliban még egyszerűbb, ott szünetekben beszélgetek vele majd suli után megbeszélek vele egy jópofa randit. Nekem bejön, remélem segítettem. ;)
2010. aug. 17. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!