Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha beszéltél volna egy sráccal a bnőd nevében ismerkedés céljábol, és ezt elmondod a pasidnak, aki ebből levonja, hogy te pasizol és ki akar dobni, akkor mit lehet tenni?
Bármit írok sms-t, csak fújja a magáét, hogy ismerkedek, pasizok, szakítsunk
személyesen nem tudunk találkozni, mert kint dolgozik
nem lát a dühtől
és a vicces az egészben: hogy NEM PASIZTAM
egy kapcsolatban sem lehet őszintének lenni?
"ismerkedés céljábol"
Hát sztem a pasidnak igaza van, de én féltékeny típus vagyok.
ő is féltékeny típus sajnos
szóval fogadjam el, hogy ártatlanul vagyok kidobva?
nekem ő a mindenem, nagyon szeretem
semmit nem tehetek?
kezdem azt hinni, a legjobb lett volna nem elmondani...
én a hülye őszinte
Szakítanék.
Excsajom még azt is felhánytorgatta, hogy csaj ismerőseimmel - köztük egyik legjobb barátommal, akit egy évtizede ismerek - msn-ezek. Beteges féltékenység, a féltékenység meg a kapcsoaltok gyilkosa. Fájt, de azt mondtam, inkább vége.
Egyébként gondolom, ő ettől még nyugodtan beszélget más csajokkal, csak az nem tetszik neki, hogy neked is vannak fiú ismerőseid.
Figyelj! Gondolkodj már! Azért akar kidobni, amit meg sem tettél, és Te még ezek után azért kepesztesz, hogy ne tegye meg?
Jó, a Te dolgod... de lefogadnám, egy normális pasiért te sem navajognál ennyit. De csak könyörögd vissza magad, aztán amikor már a boltba se mehetsz át, mert pasi a boltos, majd ne sírj emiatt.
honnan tudjátok, hogy nekem ebben a kapcs-ban semmit nem szabad, de ő tele van csaj ismerősökkel?
én ezt próbálom elfogadni
mert szeretem
egyenlőre ő nem akar velem maradni....
dühös és ennyit lát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!