Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted profin/ügyesen csajozol?
Figyelt kérdés
kort is pls.2010. máj. 10. 00:04
1/11 anonim válasza:
Kicsit furcsa kérdés... Ki számít jó csajozónak? Akinek sok nője volt eddig, vagy aki nagyon-nagyon jól érzi magát a kapcsolatában?
2/11 anonim válasza:
Szerintem nem tom! És te annak tartod magad?
3/11 A kérdező kommentje:
aki egy nőt könnyen meg tud szerezni.
2010. máj. 10. 00:14
4/11 anonim válasza:
Akkor én igen, szerintem jól csinálom.
23/F
5/11 anonim válasza:
Most már kijöttem a formámból,de a rekordom,egy hét alatt 5 különböző csaj megdugása.
Randiból meg egy nap alatt 3,amiből az ucsó összejött.30/F
8/11 anonim válasza:
nem
Hogyan kéne, taníts, mester :)
9/11 Beviz Elek válasza:
Ha nem tetszik a csaj, akkor nagyon jó dumám van és estére bármire rávehető. Ha tetszik és görcsölök, hogy ne rontsam el, akko pedig egy csődtömeg vagyok és mindent elb@szok :D
Mielőtt azt mondanátok, hogy ne görcsöljek... Könnyű mondani... Nem tudok mit tenni ellene :(
20/f
10/11 anonim válasza:
nincs kiemelkedően jó dumám, nem vagyok nyomulós, mégis mindíg van legalább 2 nő, akivel lehetnék.. nemtudom ez minek számít. :) nekem mindeképpen jó :)
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!