Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elegem van már, hogy soha nem megyünk sehova. Miért ilyen?
Szerintem egy séta vagy egy kirándulás, túra piknik csak belefér ott a környékbe. Ahhoz nem kell semmi pénz. Piknikre kaját csináltok otthon arra gondolom csak telik.
Egy kapcsolatnak így nem sok értelme van ha egész nap és minden nap otthon ültök és nézitek a falat. Én párom ilyen téren laza mondjuk mert amikor dolgozok és este hulla fáradtan hazaérek akkor már nekem sincs sok kedvem elmenni valamerre, amikor meg van idő akkor mindig csinálunk valami hasznosat ketten.
Igen, egy rét van, ahova szoktam menni a kutyával sétálni, arra jó lett volna kimenni és mondjuk piknikezni, de ezt az ötletet ő elvetette, már nem emlékszem hogy milyen indokkal. Talán azzal, hogy enni itthon is tudunk....
Most meg én vagyok a hibás, mert igenis berágtam rá, hogy semmi kikapcsolódás nincs a párkapcsolatunkban...
Kellemetlen lehet, ha a nőnek KELL fizetnie, de hát, ha összetartoztok, akkor azért annyira nem gáz.
Ha összetartoztok, akkor sajnos kellemetlenségeket is vállalni kell, ez is lehet, a másik rokonsága is lehet, a baráti köre....
Az nem kapcsolat, hogy ültök egy szobában és fogjátok egymás kezét, - nem is vezet jóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!