Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Már nagyon rossz nekem :S bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátnőm aki évekóta a legjobb barátnőm( vannak veszekédeséink de akkor is szeretem) aztán most van egy barátom akivel több mint féléve járok.nagyon nagyon szerelmes vagyok belé és ő is belém (mindent megad nekem ,sosem volt még ilyen pasim és vele már elég hosszú távon tervezzük a dolgokat ..sokat beszélgetünk a jövőröl és ugy érzem nekem ő mindenben megfelel még sosem veszekedtünk, és mindig felvidít megértjük egymást) A barátnőm és a barátom is régebben egy társaságba volt és aztán belekerültem a társaságba én is öszejöttünk a barátommal aztán már a barátnőm sosem járt a társaságba SOSEM..ugy kellet ritkán kikönyörögni hogy jöjjön ha jött akkor meg unta magát..pedig igyekeztem vele is foglakozni, azóta ez már igy van mindig én járok a barátomékkal is ide oda meg a barátnőmmel is ide oda..de néha nehéz egyeztetni oárom azt mondja mindig barátnbőmmel vagyok ,barátnőm meg hogy mindig barátommal :S most ugy gondoltam hogy megpróbálom hogy eggyüt legyünk , de barátnőm kijelentett ha jön a barátom is akkor ő nem jön:S ...most barántőm hivott bulizni:S de barátom nem szereti ha nélküle bulizom.. és őszintén bevallom én sem szeretem ha a párom nélkülem bulizik..eggyüt jó bulizni + haverok..:S:S már elegem van , most is csak sírok emiatt:S:S mit tegyek? kérlek segítsetek!!

sajnálom hogy ilyen hosszu lett:S

2009. júl. 9. 16:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem ez a mondtad keltette fel a figyelmem: "A barátnőm és a barátom is régebben egy társaságba volt és aztán belekerültem a társaságba én is öszejöttünk a barátommal aztán már a barátnőm sosem járt a társaságba SOSEM.." Az még nem jutott eszedbe hogy talán a barátnődnek titkon tetszett az a fiú és most teljesen féltékeny és valahol van benne egy kis harag is feléd nézve, de ha esetleg külön vagytok a barátodtól akkor nem érzi rosszul magát, de ha már együtt lennétek akkor felébrednének benne a vonzalmak? Nem szokott furán viselkedni vagy fejeket vágni amikor a barátodról van szó? Mert ez is benne van a pakliban! A mondást pedig jól ismerjük: A nők a barátaikat elfelejtik, a szerelmeit soha, a férfiak a barátnőit elfelejtik, a barátait soha!
2009. júl. 9. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!