Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kellene tennem? Már nagyon rossz nekem :S bővebben lent

Figyelt kérdés

Szóval van egy barátnőm aki évekóta a legjobb barátnőm( vannak veszekédeséink de akkor is szeretem) aztán most van egy barátom akivel több mint féléve járok.nagyon nagyon szerelmes vagyok belé és ő is belém (mindent megad nekem ,sosem volt még ilyen pasim és vele már elég hosszú távon tervezzük a dolgokat ..sokat beszélgetünk a jövőröl és ugy érzem nekem ő mindenben megfelel még sosem veszekedtünk, és mindig felvidít megértjük egymást) A barátnőm és a barátom is régebben egy társaságba volt és aztán belekerültem a társaságba én is öszejöttünk a barátommal aztán már a barátnőm sosem járt a társaságba SOSEM..ugy kellet ritkán kikönyörögni hogy jöjjön ha jött akkor meg unta magát..pedig igyekeztem vele is foglakozni, azóta ez már igy van mindig én járok a barátomékkal is ide oda meg a barátnőmmel is ide oda..de néha nehéz egyeztetni oárom azt mondja mindig barátnbőmmel vagyok ,barátnőm meg hogy mindig barátommal :S most ugy gondoltam hogy megpróbálom hogy eggyüt legyünk , de barátnőm kijelentett ha jön a barátom is akkor ő nem jön:S ...most barántőm hivott bulizni:S de barátom nem szereti ha nélküle bulizom.. és őszintén bevallom én sem szeretem ha a párom nélkülem bulizik..eggyüt jó bulizni + haverok..:S:S már elegem van , most is csak sírok emiatt:S:S mit tegyek? kérlek segítsetek!!

sajnálom hogy ilyen hosszu lett:S

2009. júl. 9. 16:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
jah én 18 vagyok barátnőm 17 barátom pedig 23
2009. júl. 9. 16:42
 2/11 anonim ***** válasza:

Kérdezz rá barátnőnél , hogy mi az oka annak, hogy így viselkedik. Próbáljátok megoldani a dolgot, mondd meg bnőnek is, párodnak is, hogy minketten fontosak neked, ne viselkedjenek kisgyerek módjára.

24/L

2009. júl. 9. 16:48
 3/11 anonim ***** válasza:

:S ez mi? nagyon idegesítő hogy minden másdik írásjel után ezt írod.

hagyj teret a párodnak mert megfojtod, te sem szeretnéd gondolom ha valaki a fejedre telepedne. ennyi idősen beburkolózni nem jó?

És miért is sírsz ezen?

2009. júl. 9. 16:48
 4/11 A kérdező kommentje:
háth talán mert sehogy sem jó, mindig van valami ami miatt valamelyikőjüket megbántom, és egyáltalán nem vagyunk sokat barátommal! eleget vagyunk eggyüt, de szeretném ha egyszer barátnőm és barátom is velem lenne egyszerre.
2009. júl. 9. 16:51
 5/11 A kérdező kommentje:
egyáltalán nem burkolózom be, sokat járunk el nem ezzel van a baj .
2009. júl. 9. 16:52
 6/11 anonim ***** válasza:
jó de ha ők ilyen hülyék akkor tán egyikkel sem kéne foglalkoznod. A barátnőd is önző, és a pasid is...meg ezek szerint te is... de az most mindegy.Mondd el nekik hogy gyerekesen viselkednek és vagy összekapják magukat vagy mondom keress magadnak normálisakat.
2009. júl. 9. 16:53
 7/11 anonim ***** válasza:

Hát igazából ha télleg ilyen komoly a pároddal a dolog,akkor igazán nem kellene összevesznetek/elhagyni egymást.

A barátnődnek elmondtad már ezt amit ide leírtál.

Mert szerintem ha neki ezt elmondanád akkor meg kellene érteni téged.

Viszont ha a barátnőd igazi barátnő akkor megértenie hogy

ez számodra nagyon fontos már mint a pároddal ez a dolog.

Igazából miért nem mentek többen a párod,a barátnőd,te és még mások.......és akkor együtt el lesztek....

És próbáld meg hogy mind2-vel legyél.....Ha párod nem ér rá akkor legyél a barátnőddel.....

Remélem hogy tudtam valamennyit segíteni....

Fel a fejjel!

Puszy =]

2009. júl. 9. 16:56
 8/11 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ, ha párom nem ér rá mindig barátnőmmel vagyok amikor csak rá érek, de van hogy akkor is megyek vele ha barátom ráérne, de igazából párom megérti, mindig azt mondja hogy jó rendben menjek nyugodtan csajbulizni ,és benne is lenne hogy eggyüt bulizzunk barátnőm én meg ő, volt is már róla szó de barátnőm egyből rávágta hogy akkor ő nem jön.
2009. júl. 9. 17:07
 9/11 anonim ***** válasza:

Ismerős. Barátnőd baromira féltékeny, egyrészt arra hogy neked van barátod neki meg nincs, másrészt arra hogy mostmár nem ő az első az életedben. Ugyanebben a helyzetben voltam, eredmény: a barátnőmmel annyira megromlott a kapcsolat hogy mostmár nem is szólunk egymáshoz. A barátom lett a BARÁTOM. Vele azóta is együtt vagyok.

Összességében nem bánom. Ő nem bírta ki ezt a dolgot, így nem is volt ez szerintem igazi barátság.

2009. júl. 9. 17:14
 10/11 A kérdező kommentje:
Remélem azzért mi megtudjuk oldani, most ugy tervezem hogy holnap amikor talizunk megint felajánlom hogy jöjjön velünk bulizni , és ha megint nemet mondd, elmondom mennyire fáj ez ! Nagyon köszönöm a válaszokat:D
2009. júl. 9. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!