Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg minden csajnak máskor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg minden csajnak máskor jön meg?

Figyelt kérdés
Ez lehet h elég buta kérdés , de én úgy tudtam h hó elején és végén lehet ez.. most 13dikán megyek a bnőmhőz 200km-re és szeretnék ezzel tisztában lenni hogy ha azt mondja most van meg neki a baja akkor ez lehetséges vagy nem?
2009. júl. 9. 14:27
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Persze hogy lehetséges! A hónap bármelyik napján megjöhet. : )
2009. júl. 9. 14:29
 2/13 anonim ***** válasza:
91%

:DDDD

Mindenkinek máskor van meg.

Egyébként szerintem nyugodtan megbeszélhetitek.

2009. júl. 9. 14:30
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Mindenkinek egyénenként változó a ciklusa. Van akinek ekkor jön meg, van akinek akkor. gyógyszer ( fogamzásgátló ) szedésnél 28 naposak a ciklusok ( 2 menzesz között ) nem gyógyszer szedőknél kb 31-35 nap között változhat.
2009. júl. 9. 14:30
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
nem. minden nőnek pontosan a hónap legelső napjának legelső percében jön meg. ilyenkor a férfiak félnek, mert nagy vérfürdő várható..
2009. júl. 9. 14:34
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Kérdezd meg nyugodtan a barátnőd, hogy neki mikor szokott megjönni. Amúgy ha beleegyezett az időpontba, akkor valószínűleg nem most lesz meg neki, mert az neki is kényelmetlen lenne. Én legalábbis biztos későbbre tenném a talit, ha nekem meglenne.
2009. júl. 9. 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
egy időben nekem furcsa volt hogy a körülöttem lévő 1-2 lánynak ugyanakkor van mint nekem :D aztán rájöttem hogy mindenkinek más :)
2009. júl. 9. 14:41
 7/13 anonim ***** válasza:
83%

:D :D :D

Ez tényleg vicces kérdés.

A nöi ciklus, nem a naptári napokhoz igazodik. A test egyszer csak elkezd petesejetet termelni kb 12-14 évesen. ez nem a naptári naptól függ. A ciklus elsö napja a menstruáció elsö napja. innen 28-32 nap átlagosan míg megint megjön, kb félidöben löködik ki a petesejt ami 24 óráig él. De sok nönek össze vissza jön meg és nem napra pontos, van akinek 40 napra.

2009. júl. 9. 14:43
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDDD

Bármikor megjöhet, ez nincs naphoz kötve.:) A lényeg, hogy egy hónapban általában csak egyszer van meg. Ez az időszak 5-8 nap.

2009. júl. 9. 14:59
 9/13 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, hová jártál te biosz óra helyett?
2009. júl. 9. 16:44
 10/13 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, ha két lány nagyon jó barátnő, akkor a ciklusuk lassan eltolódik és előbb vagy utóbb egyszerre menstruálnak. Nem tudom, miért van így, én legalábbis többször tapasztaltam már ilyet, magamon és mások körében is. Egyébként változó.
2009. júl. 9. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!