Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez mennyire durva, hogy ilyet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mennyire durva, hogy ilyet mondott a pasim?

Figyelt kérdés
A pasimmal arról beszélgettünk, ha nyernénk 300 milliót, akkor mire költenénk! Azt mondta, ő venne nekem egy autót, de nem az én nevemre íratná, hanem a sajátjára, nehogy lelépjek és vigyem a kocsit is!
2009. júl. 9. 12:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
drágám nekem a barátom még régen azt mondta, hogy ha nyernénk sok pénzt elutaznánk és kényeztetnénk magunkat minden módon, luxus, tengerpart, csajok!!! Na én nem akadtam ki poénosan vettem fel, persze az elején azért mondtam hogy mivan?! De aztán mondtam hogy jó akkor nekem meg kényeztetős pasik és ezzel el volt intézve, egy vitát elkerülve, poénosan felfogva és nem hisztizve! Ha már egy ilyet nem tudsz poénnak felvenni, el sem merem képzelni, hogy mit művelhetsz máskor! Hihetetlen! Kontráztál volna rá, hogy rendben az én pénzemből meg veszünk egy házat természetesen az én nevemre, házasság esetén pedig még egy szerződést is kötünk. Vagy a részemből veszek egy nyaralót ha esetleg lelépnék, kocsim nem marad de van hova mennem. Ennyi!
2009. júl. 9. 22:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!