Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mennyire durva, hogy ilyet mondott a pasim?
Szia!
Ahogy irtad ha nyertek 300 milliót:)Akkor az közös, a fele a tied a másik fele az ővé:)!Te veszel magadnak autót, ő is vesz magának autót és probléma megoldva!
Mi is most veszünk autót, a párom nevén lessz de én fogom használni!De csak azért mert neki nincs jogsija:)
meg most sem bizzik meg benned azert mondta
vagy vicc volt s igaza van mert draga ajandek neked s ne hogy elvidd
sztem is poén volt...de látom, hogy ez neked nem elfogadható válasz. Úgy érzem, hogy te már várod a negatív válaszokat. Miért lenne irigy? Ha irigy lenne nem is venne neked semmit.
Ha nekem raktad volna fel a kérdést én is elvicceltem volna. Egy mert gyerekes kérdés, ami gyerekes választ vár, kettő mert jobban hangzik egy vicces válasz, mint egy olyan nyálas válasz, hogy megvenné a világ mindenséget, mert te vagy neki a mindenség meg sok ilyen bláblá...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!