Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mindenkinek megvan írva egy nagy Ő, és sorszerű, hogy találkozzon is vele?

Figyelt kérdés

és mi van,ha mondjuk én úgy érzem,hogy nekem az a valaki van megírva,de ő mondjuk mégsem.,akkor nem is?

bocsi,ha hülyén fogalmaztam.

köszi előre is!

2012. júl. 2. 02:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Matematikailag valószínű, hogy van x számú ember a világon, akivel sok közös tulajdonságunk van és passzoljunk annyira, hogy boldog párkapcsolatban leéljünk velük egy életet. Ha bezárkózol a szobádba egész életedre, akkor hiába van ennyi ember, nem fogsz velük találkozni. Tehát, ha létezik is ilyen előre megszabott eseménysorozat (sors), akkor is tenni kell érte valamilyen szinten, különben mindenki csak ülhetne itthon, és várhatná, hogy az ő sorsa elintéz mindent ami meg van írva...
2012. júl. 2. 13:12
 12/13 anonim ***** válasza:
ez h.lyeség szerintem.ha igy lenne akkor nem élne annyi ember egyedül...
2012. júl. 2. 15:33
 13/13 anonim ***** válasza:

"meg van írva a nagy ő és sorsszerű a találkozás" érthetően átfogalmazom....ülök a seggemen és várom a sült galambot

meg nagy ő nincs csak egy olyan ember aki mellet meg tudsz normálisan lenni

2012. júl. 2. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!