Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit gondoltok arról, ha fiú, lány szereti egymást, de a fiú csak azért nem akar járni a lánnyal, mert kicsit nagyobb darab?
"Kedves utolsó! Ismertem egy lányt, aki 40 valahány kiló volt, és a pasija egy százkilós nővel csalta meg. Szívből kívánom neked, hogy te is így járj!"
Én vagyok a pasi, és sosem csalnám meg a csajom...
Különben te is azt mondtad neki, hogy fogyjon le, mi bajod van?!
Szeretik egymást és a fiúnak ciki.
Ez a lényeg röviden, itt már sokat belemagyaráztok, eltértek a témától.
A fiú elmehet a sunyiba, döntse el: szereti vagy sem.
Az én testem csupa pikkelysömör, nagy darab is vagyok, párom mégis büszkén fogja a kezem nyílt utcán is!
22/L
Ez is csak annyit bizonyít a külsőnek és a belsőnek összhangban kell lennie. Ha a belső vonzó, akkor a külsőn már könnyebb változtatni.
Ha te a fiú vagy azt mondom vannak elvárásaid a külsővel amiknek nem felel meg ez érthető, de a közvélemény attól még igen szemét dolognak tartja ha azért nem jársz vele mert túlsúlyos, erkölcsileg kifogásolható, mert a benső érték eszmeibb, felülírja a külső csúnyaságot, de a valóságban úgy néz ki mégse.
Ha te vagy a lány akkor srácot megértem, nem vonzó egy kövér lány, lehet tenni ez ellen, úgy látszik itt az ideje is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!