Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak kíváncsiságból! Más is érez/érzett így?
Figyelt kérdés
Kezdem totál elveszteni a reményt, hogy valaha is lesz nekem barátnőm. Biztos nem véletlen hogy huszonéves vagyok és még mindig nem jött össze senkivel sem egy párkapcsolat. Rájöttem, hogy bennem van a hiba, ez nem újdonság. EGyrészt csúnya vagyok, pontosabban nem elég férfias testalkatő, arcvonású, inkább nézek ki egy kis tini srácnak. Másrészt a jellememben is sok hiba van, túlságosan gátlásos, önbizalomhiányos vagyok, önbecsülésem is nulla. Úgy érzem a nekem tetsző lányoknál értelmetlen próbálkoznom, mert nem is érdemlem meg őket, bár igaz jellemre, lehet nem olyan értékesek, mint én, de mégis a külső az elsődleges, ez alapján ítélkezik mindenki először és én emiatt mindig is egy senkinek éreztem magam. Szóval mostanra ott tartok, hogy hiába minden, nekem nem jönnek a lányok, mint másnak. Tudok olyan fiút, akinek elég kimenni az utcára és leszólítják lányok, mert szeretnék megismerni. Nem tudom mi a titka, de tény, hogy jól megy neki. Ha meg nem élőben, neten biztos keresik a lányok. Azt tudom a srácról, hogy 180cm magas, izmos, széles vállú, férfias arcvonású, pedig még csak 15 éves! Szóval ebből nekem az jött le, hogy cseszhetek mindent, ha nem nézek ki jól, úgysem lehet esélyem nekem tetsző lányoknál, szóval amíg nem leszek dúsgazdag, hogy valami plasztikai műtéttel eltűntessem a nagy és fura formájú orromat, addig nekem semmi értelme próbálkozni, úgyis a külső számít, a kigyúrás sem olcsó, havi 8-9 ezerbe lenne, amit jelenleg nem engedhetek meg, ráadásul olyan rossz a genetikám, hogy fogyásra inkább vagyok hajlamos, mint hízásra, izmosodásra. A magasságomról meg még nem is beszélve, aki 170cm-t sem éri el azt nem csak a párkapcsolati életben esélytelen, hanem a munkában is. Nem véletlen, hogy minden magas beosztású személy legalább 180-185cm körül van. Szóval ilyen esélyekkel, ti mit tennétek a helyemben, őszintén?2012. júl. 1. 22:01
2/7 KMJ válasza:
A nőtlenségnek is megvannak az előnyei. És Hitler is egy kis alacsony manó volt, azt mégis meghódított egy nemzetet.
Egyébként azt olvastam, hogy a magas beosztásuak között sok a pszihopata, mert azok nem nagyon válogatnak az eszközökben.
3/7 A kérdező kommentje:
Meg is lesz, nincs bajom az edzéssel, igazából már volt lehetőségem egy kis ideig tapasztalnom a kondizás előnyeit, ha nem is sokat de 2-3 kilót sikerült felszednem egy hónapnyi edzés és tömegnövelő meg rendes étrend segítségével. De most anyagilag csődben vagyok, keresek melót folyamatosan, egyelőre nincsen, de ha lesz és tartós, akkor neki is kezdek a kondizásnak újra és remélem, tartós is lesz, egy év alatt talán sikerülhet olyan változást elérnem, ami már bátorítana és önbizalmat adna remélhetőleg. Nőni már nem tudok sajnos, szóval azzal megkéne békélnem, de a lányokat jobban zavarja szerintem, mert sokan szeretnek magassarkút hordani. Szóval megint szűkül a kör, mert a mai lányok egyre magasabbak. MÁr egy 14 éves lány is simán üti a 175cm-t.
2012. júl. 1. 22:20
4/7 A kérdező kommentje:
Én nem vágyom világuralomra, nem vagyok diktátor típus, van egy haverom ő 185cm magas, teljesen főnöknek való, nem is voltunk sosem jóban. Közelebb áll hozzám a szabadság, szerelem, béke eszménye. Talán az érzelmességem miatt is, fiú létemre érzelmesebb, érzékenyebb vagyok, ami gyengeség.
2012. júl. 1. 22:23
5/7 anonim válasza:
Ember! Nem a Te hibád, főleg nem! A mai gazdasági világban a "csődöd" is lenyom csajozás terén, az tuti! Mert a legfontosabb dolgok közt amit néznek, ott van a lóvé, egzisztencia! Inkább arra "gyúrj", hogy találd meg önmagad, a lelki békéd, s tudj ezen a földön élni! Ne azért edz, hogy lenyúljon egy csaj, ha nem azért, hogy pofán tudd verni akit kell!
6/7 A kérdező kommentje:
Vicces, tudjátok alig két éve még vígan meditáltam és sikerült elérnem, hogy nem érdekeltek a lányok, hiszen minek olyannal foglalkozni, ami reménytelen vállalkozás, boldog voltam, de úgy tűnik nem tudtam legyőzni a testembe kódolt parancsokat, ráébredtem, hogy én is csak ember vagyok és vannak vágyaim, szükségleteim, egy lelki társ egy szexpartner. Szóval nem vagyok aszexuális, azt már tudom, se homoszexuális, aminek talán örülnöm kéne, de így sikertelenül, nincs minek örülnöm. Ma már csak a pénzt látom egyedüli, utolsó segítőmnek, de ahhoz kéne egy fix meló, ami meg nem nagyon akar összejönni, de addig próbálkozom, amíg nem lesz valami meló, mert pénz az kéne, igaz még szülőknek élek, de nem várhatom el, hogy ők tartsanak el örökké, saját utamra kell lépnem.
2012. júl. 1. 22:35
7/7 anonim válasza:
Na, tessék itt van Neked egy út:
Út.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!