Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, ha egy fiú, akivel régota jo baratok vagyunk azt mondja nekem, hogy szeret velem lenni?
Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 20:40
1/5 anonim 

válasza:

azt jelenti hogy nem szeret veled lenni lehet meg változtál vagy ő változót meg az idő múlásával
2/5 anonim 

válasza:

Szeret veled lenni. Ezt jelenti. A fiúk mindig azt mondják, amire gondolnak, ritkán tudnak játszani ezzel. Max. idősebb, dörzsöltebb korban. Ez ennyit jelent. Szimplán és egyszerűen. A mondok valamit és mást gondolok, aztán meg agyalok rajta- ez a lányok stílusa! (Egy lány :))
3/5 anonim 

válasza:

ja XD rosszul olvastam :D első voltam :D
beléd szeretett :D meg kedvelt :D
4/5 A kérdező kommentje:
Hát én nem tudom, az az igazság, hogy egy kicsit fura a viszonyunk, mert régén mar volt koztunk szex is, de már régen nincs, és mostanság megbeszéltuk egymassal ezeket a pasi-csaj ugyeinket is, és nagyon sokat voltunk egyutt.
2012. júl. 1. 20:50
5/5 anonim válasza:
Valószínűleg szeret, de igazából. Habár ezt nem mondaná ki mert örül annak hogy jó barátok vagytok és így a közeledben lehet és nem kockáztatná hogy ezt is elveszítse. Amúgy az ilyeneket szoktuk megbántani kihasználni és amikor elege lesz egyszerűen továbblep, mi meg majd az évek során rájövünk hogy milyen jó is lenne vele hisz kedves volt, odafigyelt ránk és mindent megtett értünk amit tudott.. de akkor mar késő. Velem ez megtörtént és sajnálom hogy nem kaptam eszbe időben. :( De hát ez van.. ilyenek vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!