Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok a barátnőtökkel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok a barátnőtökkel, ha meghízna a párkapcsolat alatt?

Figyelt kérdés
2012. júl. 1. 13:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Nem szívesen ennlk nyúlkaját és futkosnék vele fél évig, amikor már a jövő héten találnék magamnak rendes csajt.

Hogy mondjam meg neki h már nem szeretem?

2012. júl. 1. 13:46
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Persze, könnyebb más után nézni, mint segíteni annak, akit egykor szerettél. Micsoda ,,önzetlen" lélek vagy. Miért nem szóltál neki akkor, mikor +10 kilónál járt? Mert ez a +25 kiló nem egyik napról a másikra szaladt fel...
2012. júl. 1. 13:48
 13/22 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nem a kilók miatt nem szereted már. Csak szimplán nem szereted. Szakíts vele és kész. úgyis le fog fogyni és talál mást.
2012. júl. 1. 13:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem a meghízás meg a kilók számítanak.

Hanem a körülmények. Hogyan hízott meg? Betegség? Előfordul, segítsünk neki meggyógyulni, de mivel önhibáján kívüli, no problemo. Hanyag hozzáállás, igénytelenség? Először szólni kell neki, hogy ácsi, aztán ha nem javul, jogos a szakítás. De nem a kilók miatt történt, hanem a hozzáállás miatt ugyebár. Sokan szeretik viszont az igénytelenségüket betegségre meg genetikára fogni, nem kell mindent bemondásra elhinni, jól meg kell vizsgálni az adott helyzetet, hogy eldöntsük, mi a pálya.

Kérdező: ér neked annyit a barátnőd személyisége, hogy együtt dolgozz vele egy szebb testért? Ha nem, akkor szakíts, mindkettőtöknek jobb lesz. Ha de, akkor meg dolgozz. A személyiség számít mindig, hiába vékony akármelyik csaj, az nem ő.

2012. júl. 1. 14:21
 15/22 anonim ***** válasza:
54%
Én pl világ életemben hízni fogok, mert pajzsmirigy alulműködésem van. Mindenki azt hiszi, hogy azért vagyok kövér, mert nem sportolok, holott heti 5-6-szor eljárok edzésre, úszni, biciklizni, és alig eszem. Szóval ha valaki nem tud így elfogadni, akkor annak a kapcsolatnak nincs jövője, mert nem ezen fog múlni. És lány vagyok. Engem abszolút nem zavarna, ha pl a pasim meghízik, az azt jelentené, hogy szereti a főztöm:D
2012. júl. 1. 15:17
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

te jó isten, minek neked barátnő....

Inkább alkalmi kalandokat keress!

2012. júl. 1. 22:31
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

hát erre azt mondom ha ilyen kérdést teszel fel akkor bele se voltál teljesen zúgva

de végülis ha már nem érzed olyan vonzónak és szépnek mint volt akkor viszont már boldog se tudsz mellette lenni szóval szerintem szakíts

2012. júl. 1. 22:38
 18/22 anonim ***** válasza:
37%
hát alap h szakítanék ha a pasim 25 kilóval több lenne és nem is akrna változtatni én nő vagyok de alap h nem hagyom el magam ha hízok akk járokkondba h ne legyek gusztustalan eszmélet h nem éérdekli h néz ki és h nem akar neked tetszeni ...
2012. júl. 6. 16:41
 19/22 anonim ***** válasza:
56%
bunkó leszek: kívánom hogy esetleg valami betegség miatt (pl cukorbetegség) hízzál el, és dobjon ez miatt a csajod akibe te halálosan bele vagy zugva... ha dobni akarood ne ez legyen az indok hogy mert kövér lett...
2012. júl. 19. 14:23
 20/22 anonim ***** válasza:
na de azért 25 kiló nem jön fel csak úgy, egyik napról a másikra. most jutott eszedbe, hogy jé, meghízott? más van ott a háttérben.
2012. júl. 23. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!