Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan kell csokolni? (14 vagyok)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Distikeee kérdése:

Hogyan kell csokolni? (14 vagyok)

Figyelt kérdés
14 eves fiu vagyok.A baratnomet minden keppen meg szeretnem csokolni, de sehogysem tudom hogy, hogy csinaljam.En meg eletemben nem csokoltam meg senkit, max ugy hogy szajrapuszi volt csak.Nagyon szeretem, de nem tudom mikent csokoljam meg... Sok haveromat kerdeztem errol a temarol es mind aztmondtak, hogy mikor ott lesz a pillanat akkor menni fog magatol. De en ebben nem nagyon tudok hinni :/ Legyszi ertelmes valaszokat adjatok... :P

2012. júl. 1. 12:25
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
:)) koszi! ezen jot rohogtem!! =)) nahde en most nem ugy ertettem... :P
2012. júl. 1. 13:06
 12/20 anonim ***** válasza:

Most megpróbálom elég részletesen leírni :DD

Kicsit az ellenkező irányba billented a fejed mint az övé ( ha ő balra akkor te jobbra) így az orrotok nem lesz akadály. Résnyire legyen nyitva a szád, és az ajkaiddal simogasd az övéit, ő is el fogja kezdeni, csak legyetek összhangban, ne összevissza nyálazás legyen a vége. Nem muszáj használni a nyelved, nem mindenki szereti elsőre, de ha úgy érzed akkor finoman érinsd hozzá az övéhez, ha viszonozza akkor folytathatod, ha nem csinál semmit, akkor inkább hagyd mert max kellemetlen lesz neki.

Remélem segítettem :)

2012. júl. 1. 13:29
 13/20 A kérdező kommentje:
1000 koszonet!!! sokat segitettel! :D Es a tobbieknek is! :P
2012. júl. 1. 14:02
 14/20 A kérdező kommentje:
Sikerult!! nagyonis jool :P Nem tudom h miert izgultam... :))
2012. júl. 2. 18:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Akkor jó :D Fel tudtál valamit használni abból amit írtunk? :)
2012. júl. 2. 20:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Persze :D de igazabol mikor ott vagy akkor nem gondolkodsz hanem csak ugy jon magatol h mit csinalj... :) Megegyszer koszi!!! :P
2012. júl. 3. 08:17
 17/20 anonim ***** válasza:
Te legalább nem estél pofára amikor le akartad smárolni. :PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP 14/f
2012. júl. 20. 21:46
 18/20 anonim ***** válasza:
46%

nekem is úgy mondták, mert én még nem próbáltam, de bemásolom:

szóval nem úgy kell kezdeni hogy rögtön felfalja a fiú a lányt vagy fordítva.mondjuk először puszi, rendesen hgoy ne legyen zavarba,ha az megvan akkor lehet a szájra és mondjuk úgy hogy egyre hosszabban ott tartani.aztán mondjuk picit kinyitni a szájakat és úgy folytatni,szintén addig ameddig már úgy hozzászokik,és aztán nem vadállat módjára de óvatosan ki lehet nyújtani a nyelvet hogy picit összeérjenek. ez nagyon izgi. háát aztán a legjobb megfogalmazás hogy el lehet kezdeni kergetőzni a nyelvekkel :D

nekem nem korombeli mondta, de ő nagyon jó fej, és megkértem magyarázza el, mert senki nem mondott normális választ GYIK-on

14/L

2012. júl. 24. 18:59
 19/20 A kérdező kommentje:
Persze! háát énis puszival kezdtem, és utánna fokozatosan és lassan :P nem siettem el...! :D jóól megy minden... :)
2012. júl. 24. 19:03
 20/20 anonim ***** válasza:
de nekem még nem volt szerencsém hozzá. remélem pénteken lesz
2012. júl. 24. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!