Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy 16 éves lány 28 éves pasival jár?

Figyelt kérdés
Szerintetek is nagy a korkülömbség ?
2009. júl. 9. 00:02
1 2
 11/14 anonim válasza:
elozo vagyok és a lány 16
2009. júl. 9. 14:58
 12/14 anonim ***** válasza:
36%
Egy felnőtt férfi mi a francot áll le egy 16 éves kislánnyal? Eléggé dedós lehet, ha nem talál a korosztályában partnert. Az önbizalma biztos a béka segge alatt van. Pfff.
2009. júl. 9. 15:32
 13/14 anonim válasza:
14:58-vagyok sztem igazad van........,de csak azért jár vele mert sok pénze van jah és ezt o is megmondta hogy szegény nem kell neki!!!!
2009. júl. 9. 22:47
 14/14 anonim ***** válasza:
49%

Kedves 15:32-es...Attól méghogy valaki betölti a 18-at,nem feltétlenűl felnőtt gondolkodású...Lehet,hogy gyerekes a pasi...És a lány meg pont az ő szintjén van...Egyáltalán nem beteges.Szerintem normális.Képzeld...az én apukám nemrég lett 50(!!)és mégis olyan ,mint egy gyerek...Anyukám meg tul komoly felfogású.és ezért váltak el,nincs köztük egy év sem...Inkább legyen hasonló felfogásuk,mint teljesen különböző.25 év után jöttek rá,3 gyerekkel a hátuk mögött,hogy ez igy nemjó

magyarul...egyáltalán nem nagy.(:

2009. júl. 17. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!