Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagy? Ha igen mióta, ha nem, mikor voltál utoljára, ha reménytelen miért?
Figyelt kérdés
:)2009. júl. 8. 23:21
21/28 anonim válasza:
Igen, kb. 2 hónapja. Sajnos nem vagyok benne biztos hogy viszonozza a párom :(
18L
22/28 anonim válasza:
3 hete ....:) egy csodaszép álom 16/L
23/28 anonim válasza:
lassan 5 éve, hogy szerelmes vagyok a páromba.. 24/L
24/28 anonim válasza:
13 éves vagyok ! szerelmes és imádom a pasim ♥
25/28 anonim válasza:
Ha úgy vesszük akkor 3szor tetszett igazán valaki, mondjuk úgy, hogy bele voltam zúgva. Az első egy k*rva volt, hála égnek hogy nem jött össze, abba kb fél évig voltam, a második, a teljesen belezúgás, az kb 1,5 évig tartott, de ha úgy vesszük az előtte lévő jó pár év alatt is tetszett, 300km es távolság miatt alapból halott volt, és ő nem is tudott róla, a harmadik most is tart, az eset pont ugyan az 23:54 é, csak a különbség, hogy én 99,9%, hogy nem megyek oda hozzá, megvárom míg elmúlik mint mindig, 2 évig elviseltem úgy ahogy ezt is kifogom, a 3 közül a harmadik a legkomolyabb:) 18/F
26/28 anonim válasza:
miért kellett lepontozni ?????
válaszoltam a kérdésre b@szki
27/28 anonim válasza:
Kétszer is voltam szerelmes:) De az első az nem végződött túl jól, annyira szerettem az illetőt hogy többször is összejöttünk de hát nem sikerült sokáig együtt lennünk:S
Most megint szerelmes vagyok:). Már több mit másfél éve vagyok együtt az én egyetlen szerelmemmel, és imádjuk egymást. nagyon(L)
28/28 anonim válasza:
3 éve és 3 hónapja vagyok nagyon szerelmes, szerencsére abszolút viszonzottan :)
1 éve együtt is élünk
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!