Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyért vagyok ilyen reménytelen? Szerelmes vagyok. Sajnos. :' (
Szerelmes vagyok de a baj az hogy nem is akárkibe...Horváth Tamás (Megasztár.Csillagszületik) egyszerűen megőrít,muszály egész nap a képét/video-it néznem,vagy a zenéjéz hallgatnom mert megőrülök ha nem hallhatom a hangját.És ahogy kinéz... :/ Szerelmes vagyok nem is tudom kifejezni mennyire... :S :$
És csak egy év van köztünk...Miért ilyen reménytelen a szerelmi életem?Miért az kell akit nem kaphatok meg? :'( <3
Semmi vész,majd kinövöd!
Vagy tudod mit keress a suliban vagy bárhol egy olyan pasit aki megközelíthető:)És akkor pikk-pakk voltnincs Horváth Tomi(megjegyzem szerintem is jó pasi,höhö)
16/L
Hiába néznék mást már volt barátom mióta szerelmes vagy Tomiba... De nem tudtam ugy járni a másik sráccal közben.Nem tudtam megszeretni...Mióta először láttam a megasztárban azóta imádom,és most hogy megláttam ismét a Csillagszületikben...Bárcsak ismerném akkor elmondhatnám neki mit érzek,hátha lenne esély rá hogy valaha Ő meg én...De nem ismerem,és egy közösségi oldalon sincs fent. :'( Annyira szeretem.Soha senkit nem szerettem még így.
<3 Tomi <3 :'(
Én ugyanígy voltam Kovács Ákossal-egyszerűen imádtam,de majd kinövöd ez minden tinivel megesik.
(És szerintem Ákos még mindig nagyon nagyon jól néz ki :D)
Óvoda!!!!!!!!!!!!!!!!
Gondolkozz már, meg ennyi erővel mért nem inkább SP-be vagy szerelmes muhaha.
Most komolyan lehet h jól néz ki de lehet h egy sötét, én is voltam már így, hogy csak addig teccet egy fiú amíg nem beszéltünk külsö az 10ből 15 de agyilag 10ből -20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!